Contact

Wilt u graag contact met ons opnemen? U kunt het contactformulier hiernaast invullen en dan neemt het Klant Contact Centrum zo spoedig mogelijk contact met u op tijdens werkdagen tussen 08.30 – 17.00 uur. U kunt uw vraag ook mailen naar: info@ceulenklinieken.nl.

U kunt ook zelf contact met ons opnemen op: 085 - 043 24 54. Heeft u een algemene vraag of wilt u uw afspraak verzetten? Kies dan voor onze collega’s op het Klant Contact Centrum. Voor medisch inhoudelijke vragen kiest u voor de vestiging waar u onder behandeling bent (optie 2 in het keuzemenu).

Afspraak verplaatsen of annuleren?
We vragen u dan om uw afspraak tenminste 24 uur van te voren telefonische te verzetten of annuleren. Wij kunnen de tijd, die wij voor u hebben gereserveerd, gebruiken om andere patiënten te helpen. Indien het u niet lukt de afspraak 24 uur van te voren telefonisch af te zeggen behouden wij ons het recht voor om de kosten van de geboekte behandeling(en) bij u in rekening te brengen.

Heeft u een spoedgeval?
In geval van medische spoed die niet tot de volgende werkdag kan wachten, is de dienstdoende dermatoloog ook buiten kantoortijden bereikbaar via het algemene telefoonnummer: 085 - 043 24 54. Voor spoed zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Vragen

Heeft u een vraag? Kijk dan eerst eens bij onze pagina Veelgestelde vragen of bent u al een patiënt bij ons en wilt u meer informatie over uw eerste consult bekijk deze pagina eens. Wellicht kunt u het antwoord op uw vragen hier al direct vinden.

Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel dan naar 085 – 043 24 54.

Acht vestigingen

Ceulen Klinieken heeft vestigingen in Amersfoort, Breda, Helmond, Schiedam, Maarssen (Voorheen DCU), Utrecht Leidsche Rijn (Voorheen DCU), Uden (Voorheen DermaPark) en buitenpoli Vinkeveen (Voorheen DCU). Klik op uw vestiging naar keuze voor praktische informatie en bereikbaarheid. 

Naar mijn vestiging

Intercollegiaal overleg

Wilt u een patiënt naar Ceulen Klinieken verwijzen en wilt telefonisch overleggen met onze specialisten? Klik dan hier

Contactformulier

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.