Fillers

Fillers worden gebruikt om rimpels en plooien op te vullen, zodat ze minder zichtbaar worden of geheel verdwijnen. Bij Ceulen Klinieken maken we uitsluitend gebruik van niet-blijvende vulmiddelen. Afhankelijk van het product, wordt het middel na 12 maanden na de behandeling afgebroken en verdwijnt het uit het lichaam. 

Wanneer kies je voor fillers?
Hyaluronzuur wordt gebruikt voor het geven van volume op plaatsen waar dit als gevolg van huidveroudering verdwenen is. Bij een bult of een deuk in de neus kan met een filler de contourlijn van de neus worden verfraaid. 

Ook kunnen holle slapen worden opgevuld, jukbeenderen en kin kunnen voller worden gemaakt en de kaaklijn kan worden verfraaid. Littekens kunnen worden opgevuld en daarmee ook worden gecamoufleerd. Huidverjonging van de handen is ook één van de nieuwe mogelijkheden. Hierbij wordt hyaluronzuur in de handruggen ingespoten, waarna vaten en pezen veel minder zichtbaar zijn en de handen er veel jonger uitzien.

Hyaluronzuur filler en rimpels
Wanneer een hyaluronzuur filler oppervlakkig wordt ingespoten heeft het een effect op de collageenproductie in de huid. Hierdoor verbeterd de huidstructuur en verdwijnen fijne rimpels. Hyaluronzuur, wanneer dieper ingespoten, is ideaal voor het bestrijden van diepe rimpels en het herstellen van volumeverlies. 

Het resultaat
Gedurende de eerste drie maanden na de behandeling wordt de collageenproductie gestimuleerd, hetgeen een positieve invloed heeft op de kwaliteit van de huid. De huid wordt steviger en krijgt een fijnere structuur. Het effect van een behandeling met hyaluronzuur blijft, afhankelijk van de locatie, negen maanden tot anderhalf jaar zichtbaar. 

Persoonlijk advies

Uiteraard denken wij graag met u mee. Wij geven u graag een passend en persoonlijk advies. Wilt u meer weten over onze huidverjongingsbehandelingen? U kunt telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 085 - 0432454.