Ooglidcorrectie

Met het ouder worden verslapt de huid van het bovenooglid. Er ontstaat een overschot aan huid welke middels een operatieve ingreep eenvoudig verwijderd kan worden. Een ooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep maar kan zorgen voor een groot resultaat. Na een ooglidcorrectie ziet u er jonger, frisser en minder vermoeid uit. Overhangende bovenoogleden kunnen u een vermoeid uiterlijk geven en uw zicht belemmeren. Sommige mensen ervaren hierdoor vervelende klachten zoals hoofdpijn of krijgen een voorhoofdsrimpel.

De behandeling
U neemt plaats op de behandelbank. Met een speciale huidmarkeerstift wordt de overtollige huid afgetekend, waarbij zowel in zittende als ook in liggende positie bepaald wordt hoeveel huid er verwijderd kan worden. Enerzijds om een zo optimaal mogelijk resultaat te krijgen, maar wel met de zekerheid dat er nooit teveel huid wordt verwijderd. Vervolgens wordt de huid gedesinfecteerd, Er wordt plaatselijk verdovingsvloeistof ingespoten en wordt middels een kleine excisie het overtollige stukje huid verwijderd. Hierna worden bloedvaatjes dicht gebrand en als laatste wordt de wond onderhuids gehecht met een niet oplosbare hechtdraad. De uiteinden van de hechtdraad worden met een hechtpleister gefixeerd. Het littekentje dat overblijft na een bovenooglidcorrectie valt in de oogplooi en is zodoende bij een geopend oog nauwelijks zichtbaar. Na 1 week worden de hechtdraden door een doktersassistente van Ceulen Klinieken verwijderd.U bent na gemiddeld 7-10 dagen weer sociaal toonbaar.

Persoonlijk advies

Uiteraard denken wij graag met u mee. Wij geven u graag een passend en persoonlijk advies. Wilt u meer weten over onze huidverjongingsbehandelingen of wilt u een intakegesprek inplannen? U kunt het onderstaande formulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

´
Ik wil graag teruggebeld worden op: