Uw eerste consult

De dermatologen van Ceulen Klinieken staan voor een hoogwaardige kwaliteit van zorg. Dat begint altijd met een goed gesprek. In alle eerlijkheid en redelijkheid krijgt u van ons een behandelplan op maat gemaakt. Om de objectiviteit en de kwaliteit van het eerste consult te waarborgen, zijn er altijd kosten aan een eerste consult verbonden. Deze kosten bedragen 50 euro.

Een dermatoloog is een medisch specialist en heeft een 5 jarige opleiding gevolgd om ziekten die uitgaan van de huid te behandelen. De dermatoloog begrijpt hoe het komt dat huid verandert en kan de huid van een patient als het ware lezen. De specifieke kennis en kunde kan de dermatoloog ook inzetten bij het behandelen van de ouder wordende huid. Met de kennis die de dermatoloog heeft hoe bepaalde ziektebeelden te behandelen, kan hij deze zelfde behandeltechnieken ook inzetten om huid te verjongen. De technieken die de dermatoloog tot zijn beschikking heeft, bestaan onder andere uit diverse lasers, chemische peeling, chirurgie zoals ooglidcorrectie, facelift door middel van draadlifttechnieken en het inspuiten van rimpels met botulinetoxine en fillers.

Tijdens het eerste consult zal de dermatoloog met u bespreken wat uw wensen en behoeften zijn. Het kan zijn dat u vindt dat u er vermoeid uitziet, dat u een droevige of boze uitstraling heeft of dat uw huid in de loop van de jaren is verslapt met als gevolg dat er zichtbare rimpeltjes en/of plooien zijn ontstaan. De dermatoloog zal tijdens het intakegesprek samen u bepalen wat in uw geval de meest aangewezen behandelmethode is om het gewenste resultaat te behalen en wat de kosten van de voorgestelde behandeling of behandeltraject zullen zijn. Mocht de tijd binnen dit eerste consult het toelaten dan kan een behandeling met botulinetoxine of een filler tijdens dit eerste consult ook plaatsvinden. Voor alle overige behandelingen zal er altijd een nieuwe afspraak gemaakt worden.

Vraag een intakegesprek aan

Botox en Fillers; voor een jonge en frisse uitstraling!

Botox:
1:  Voorhoofdrimpels
2. Fronsrimpels
3. Kraaienpootjes

Fillers:
4. Neus-lippen plooi
5. Marionetlijn
6. Vollere lippen
7. Jukbeenvolume
8. Traangoot

Bekijk hier de actuele prijslijst.