Uw eerste bezoek

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en zo snel mogelijk te kunnen helpen, worden hieronder een aantal zaken toegelicht waar u mee in aanraking komt bij uw eerste bezoek aan Ceulen Klinieken.

Afspraak maken
Indien u een afspraak wilt maken bij één van onze specialisten heeft u een verwijsbrief nodig van uw huisarts of specialist. Zonder verwijsbrief kan uw zorgverzekeraar besluiten om de kosten van het consult of behandeling niet te vergoeden. Dit leest u ook terug in de polisvoorwaarden van uw verzekering. Neemt u ook altijd uw legitimatiebewijs en uw zorgverzekeringspas mee als u naar Ceulen Klinieken komt.

Ook als de kosten van uw consult of behandeling vergoed worden door uw zorgverzekering, houdt dan rekening met het wettelijk verplicht (en eventuele vrijwillige) eigen risico. (meer uitleg vind u op onze pagina: Folders)

Indien u niet in het bezit bent van een verwijsbrief, ontvangt u geen vergoeding van de zorgverzekeraar. U kunt echter ook zonder verwijzing wel bij ons terecht voor een consult en/of behandeling. U ontvangt van ons een factuur die u aansluitend aan het consult /behandeling met PIN of contant kunt voldoen.

Bereikbaarheid
U kunt op alle locaties van Ceulen Klinieken gratis parkeren. Daarnaast zijn we bereikbaar met het openbaar vervoer. Bekijk voor de specifieke locaties de bereikbaarheid..

Ga direct naar locatie Breda.
Ga direct naar locatie Helmond.
Ga direct naar locatie Amersfoort.
Ga direct naar locatie Schiedam.

De afspraak
Tijdens het eerste consult bespreken we de aard van uw klacht(en) en vindt een lichamelijk onderzoek plaats. Omdat u zich mogelijk moet aan- en uitkleden, is het raadzaam gemakkelijke kleding te dragen. Afhankelijk van de bevindingen wordt er een vervolgafspraak met u gemaakt voor een aanvullend onderzoek of een herhalingsconsult. Specifieke informatie over onderzoek- en behandelmogelijkheden ontvangt u tijdens uw consult.

Hoe kunt u zich voorbereiden op uw afspraak?
Wij raden u aan om voorafgaand aan uw afspraak vragen te bedenken die u aan de arts wilt stellen en deze op te schrijven. Daarbij kan het prettig zijn een vertrouwd persoon mee te nemen naar het gesprek, twee horen namelijk meer dan één. Ook kunt u dan samen napraten over het gesprek. De ander kan tijdens het gesprek opschrijven wat de arts zegt, u kunt dit dan nog een keer nalezen. Heeft u na het gesprek nog vragen? Maakt u dan een nieuwe afspraak.

Bent u verhinderd of heeft u nog vragen?
Neem uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak contact op met Ceulen Klinieken als de datum u niet schikt. U kunt ons op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 bereiken op telefoonnummer 085 -043 24 54 .

Maak een afspraak