Uw eerste intakegesprek bij de huidtherapeut

Binnen Ceulen Klinieken werken huidtherapeuten en dermatologen nauw samen om passende zorg te kunnen bieden. De huidtherapeut is onder andere gespecialiseerd in medische behandelingen van acne, oedeem (vochtophoping in het lichaam), ontsierende bloedvaatjes en pigment. Tevens kunt u bij ons terecht voor het definitief laten verwijderen van ongewenste haargroei via laserontharing of een chemische peeling om uw huid te verbeteren, verjongen of acne-littekens te behandelen.

Bekijk de onderstaande video waarin kort uitgelegd wordt wat de huidtherapeut nog meer voor uw huid kan betekenen.


Tijdens het eerste consult bij de huidtherapeut gaat u in gesprek over uw wensen en de mogelijke behandelingen of combinatie aan behandelingen die daarbij zouden aansluiten. Aan de hand van dit gesprek wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld met daarin het doel, eindresultaat, verwachting, behandelfrequentie, tijdsduur en het aantal behandelingen.

Hoe maakt u een afspraak bij de huidtherapeut?

U kunt zowel verwezen worden door uw huisarts of dermatoloog, dan wel op eigen initiatief een afspraak maken bij de huidtherapeut van Ceulen Klinieken. Indien u zonder verwijzing bij de huidtherapeut terecht komt, zal er eerst een screening plaatsvinden om te beoordelen of u bij de huidtherapeut aan het juiste adres bent.

Indien huidtherapie binnen de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering valt, dan is een verwijzing van uw huisarts of dermatoloog misschien wel nodig. Omdat niet iedere aanvullende zorgpolis dezelfde vergoedingscriteria hanteert, is het verstandig om vooraf uw polis te raadplegen dan wel uw zorgverzekeraar te contacteren met de vraag welke rechten op vergoeding u heeft wanneer u kiest voor een behandeling bij de huidtherapeut. Bekijk de Prijslijst Huidtherapie voor de actuele prijzen.

Vraag een intakegesprek aan

Ceulen Klinieken als Huidspecialist

Ceulen Klinieken biedt u een definitieve, betaalbare oplossing op uw huid geschreven. Tijdens het eerste consult gaan we met u in gesprek over uw wensen, de behandelmogelijkheden en geven wij u passend advies. Ceulen Klinieken onderscheidt zich op de volgende punten:


✓ Uitgebreid team van ervaren en erkende specialisten die nauw samenwerken voor hoogwaardige zorg; cosmetisch artsen, dermatologen en huidtherapeuten.
✓ De huidtherapeuten van Ceulen Klinieken maken gebruik van de revolutionaire Alexandrite-Nd:Yag lasertechnologie.
✓ U kunt altijd terecht bij onze vestigingen in Breda, Helmond, Utrecht en Uden.
✓ Behandelingen vinden plaats in een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) met een WTZi-vergunning (Wet toelating zorginstellingen).
✓ Registratie bij NVH en ANBOS!  

Vraag een intakegesprek aan

Uiteraard denken wij graag met u mee. Wilt u meer weten over onze huidbehandelingen of wilt u persoonlijk advies van onze huidtherapeuten? U kunt het onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

De kosten voor een intakegesprek bij de huidtherapeut zijn 40 euro.

´
Ik wil graag teruggebeld worden op: