Anja Michielsen

Anja Michielsen

Doktersassistente

Werkzaam op locatie:

Na jarenlang op de afdeling dermatologie van een groot algemeen ziekenhuis te hebben gewerkt, werk ik sinds 2016 bij Dermatologisch Centrum Breda, wat sinds 2019 Ceulen Klinieken is gaan heten. Ik heb gekozen om volledig in een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) te gaan werken vanwege de kleinschaligheid en omdat de patiënt er nog echt centraal staat. En wat ik opvallend vind is dat het aanbod aan zorg dat we bieden niet onderdoet voor wat in een ziekenhuis kan. Sterker nog, bij Ceulen Klinieken werken wij met de meest moderne apparatuur en dat vind ik wel zo fijn werken!

Mijn passie is het begeleiden van patiënten tijdens alle voorkomende behandelingen die in het centrum uitgevoerd worden en zo ook de nazorg van de patiënten. Tevens houdt ik me als gespecialiseerd dermatologisch doktersassistent me vooral bezig met het verzorgen van wonden aan benen en het begeleiden van patiënten met eczeem.  Het geeft me een goede voldoening als de patiënten binnen een aanzienlijke korte tijd wederom gezond en wel zonder beenklachten/ jeukklachten wederom weer goed kunnen functioneren en deel nemen aan hun dagelijkse bezigheden.

Binnen het centrum krijg ik hiervoor de ruimte om dit onder supervisie van de artsen volledig zelfstandig uit te voeren en mijn collega’s hierin te trainen. Vanuit de directie krijg ik dan ook alle medewerking om scholing te volgen om zo up-to-date te blijven.


+ Lees meer over Anja Michielsen
Stel uw
vraag hier