Dr. Roeland Ceulen

Dr. Roeland Ceulen

Dermatoloog

Gespecialiseerd in:
Algemene huidziekten, huidkanker, flebologie en cosmetische dermatologie
BIG registratienummer:
19059036901
AGBcode:
03010758

Dr. Roeland Ceulen (1977) studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht, waarna hij de opleiding dermatologie in het Academisch Ziekenhuis Maastricht afrondde. In 2012 promoveerde dr. Ceulen aan de Universiteit van Maastricht op het onderwerp “Moderne inzichten in schuim sclerotherapie voor varices." 

Dermatologie is een prachtig vak. Ik oefen het vak in de volle breedte uit. Mijn aandachtspunten zijn: algemene huidziekten, huidkanker, flebologie (aandoeningen van aders en lymfevaten), proctologie (aandoeningen van de anus) en cosmetische dermatologie”.

Dr. Ceulen behoort tot de top als het gaat om het uitvoeren van spataderbehandelingen. Verder is hij gespecialiseerd in operatieve behandeling van huidkanker en aambeien, huidverbetering met de CO2-laser, ooglidcorrecties en behandeling van rimpels met injectables zoals botulinetoxine en hyaluronzuurfiller. "Patiënten hebben vaak veel last van hun benen, terwijl er uitwendig niet veel te zien is. Mijn ervaring is dat met een nauwkeurig uitgevoerd duplexonderzoek er toch vaak een oorzaak aan te wijzen is die ik dan meestal ook kan verhelpen. Omdat het heel belangrijk is om de resultaten van het duplexonderzoek correct te interpreteren, vind ik dat je als medisch specialist bepaalde onderzoeken zelf moet uitvoeren en niet uitbesteedt aan een ander. Het duplexonderzoek van de benen is er zo één. Een bijkomend voordeel is dat de patiënt op 1 dag intakegesprek, onderzoek, diagnose en behandelplan ontvangt. Wel zo patiënt-vriendelijk!”

+ Lees meer over Dr. Roeland Ceulen
Stel uw
vraag hier