Tarieven verzekerde specialistische zorg

Ceulen Klinieken is een zelfstandige polikliniek voor verzekerde medische specialistische zorg met focus op behandeling van patiënten met alledaagse huidziekten, huidkanker, spataderen en aambeien. Wanneer u door uw huisarts of medisch specialist wordt verwezen naar Ceulen Klinieken worden de kosten van een eerste consult, controle, diagnostiek en behandeling bij de dermatoloog volledig vergoed door alle zorgverzekeraars in Nederland. Houdt u wel rekening met het verplicht eigen risico. Ceulen Klinieken dient de declaratie voor de verleende dermatologische zorg direct bij uw zorgverzekeraar in. U ontvangt van uw zorgverzekeraar een afrekeningsspecificatie. Wilt u meer weten over de eventuele kosten van uw bezoek aan de dermatoloog? Bekijk hier de folder.

Zonder verwijzing worden de kosten van een bezoek aan de dermatoloog nooit vergoed door een zorgverzekeraar. Om deze situatie te voorkomen geldt bij Ceulen Klinieken de huisregel dat u zonder geldige verwijzing géén afspraak bij de dermatoloog kunt maken. Wilt u ondanks dat de kosten niet vergoed worden, toch graag een afspraak maken bij de dermatoloog? Dan gelden de passantentarieven voor u.

In het onderstaande tabel kunt u in één overzicht zien voor welke zorg u bij Ceulen Klinieken terecht kunt.  Bekijk hier het totaal overzicht van huidaandoeningen en behandelingen.

Dermatologische, huidtherapeutische -en cosmetische zorg Ceulen Klinieken

wel een
verwijsbrief huisarts

geen
verwijsbrief huisarts

Huidziekten: Acne (Acnelittekens punch), Eczeem, Psoriasis, Rosacea/Couperose, Pigmentafwijking, Moedervlekken, SchimmelnagelsHuidkanker en voorloopstadium van huidkankerSpataderen: Flebectomie methode Muller, EVLT, Sclerocompressietherapie, Echo Sclerotherapie met schuimProctologie: Anale ongemakken zoals; Aambeien, Marisken, Fissuren, EczeemOedeemtherapie*: Compressietherapie, Manuele lymfedrainage, Lymfetaping, Zwachtelen, Elastische kousenHuidverjonging: Boven ooglidcorrectie, Microneedling, Chemische peelingsHuidverbetering: Acnetherapie*, Camouflagetherapie, Littekentherapie, Microneedling, Chemische peelings, Lasertherapie roodheid/bloedvaatjes gelaatHyperhidrosis, overmatig zweten: miraDryOngewenste haargroei - definitief ontharen*: LASER, Elektrische epiliatie* Indien u aanvullend verzekerd bent dan is het mogelijk dat deze betreffende behandeling vergoed wordt uit uw aanvullende verzekering. Wij adviseren om dit voorafgaand te verifiëren met uw zorgverzekeraar én huisarts.

Uw huisarts kan digitaal verwijzen naar Ceulen Klinieken via Zorgdomein. Ook met een geschreven verwijzing bent u van harte welkom. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 085 - 043 24 54.

Maak direct een afspraak

Passantentarieven

Bent u niet verzekerd óf heeft u geen geldige verwijzing, maar wilt u toch graag een behandeling ondergaan bij Ceulen Klinieken? Dan zijn de passantentarieven van toepassing voor u. Deze tarieven gelden ook voor buitenlandse patiënten. De passantentarieven zijn met zorg tot stand gekomen, voor eventuele fouten in de gepubliceerde lijst kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Mochten landelijke of interne ontwikkelingen aanleiding geven tot het aanpassen van de tarieven, dan behoudt Ceulen Klinieken zich het recht voor om dat te doen. 

Tarieven 2024

Wanneer u wél verzekerd bent bij een zorgverzekeraar waar Ceulen Klinieken een contract mee heeft afgesloten, dan geven de passantentarieven slechts een indicatie van de prijs van een DBC-zorgproduct weer.

Waarom voor onze polikliniek dermatologie kiezen?

Onze overtuiging is dat bepaalde routinematige medische behandelingen efficiënter, veiliger én patiëntvriendelijker kunnen worden georganiseerd in een gespecialiseerde kleinschalige poliklinische setting dan in een ziekenhuis. Ceulen Klinieken onderscheidt zich op de volgende punten:

✓ Wij bieden hoogwaardige dermatologische zorg: Investeren voortdurend in de kennis en kunde van onze medisch specialisten en in de nieuwste medische apparatuur en uitrusting van onze poliklinieken.
✓ Uw eerste consult vindt meestal binnen 1 week plaats, evenals de onderzoeken en het maken van uw persoonlijke behandelplan. Daarbij is de doorlooptijd naar eventuele vervolgafspraken kort: U hoeft geen weken te wachten!
✓ Een patiëntvriendelijke service. Een patiënt wordt altijd betrokken bij de vaststelling van het behandelplan. Hij kan de behandeling kiezen die voor hem of haar het meest prettig aanvoelt.
✓ Behandelingen vinden plaats in een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) met een WTZi-toelating (Wet toelating zorginstellingen).

Persoonlijk advies

Uiteraard denken wij graag met u mee en geven passend en persoonlijk advies. U kunt het onderstaande formulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist? *
´
Ik wil graag teruggebeld worden op: