Huidverbetering

Een onzuivere huid in het gezicht op de wangen, voorhoofd of kin, is een veel voorkomende klacht. Een onrustige huid herken je aan puistjes, mee-eters en verwijde poriën. Hierbij zijn de poriën aan de oppervlakte van de huid verstopt. Vaak zijn hormonen de schuldige. Veel mensen denken dat een onzuivere huid enkel in de tienerjaren voorkomt, dit is onjuist. Een onzuivere huid kan op een latere leeftijd nog steeds een verveld probleem zijn. Wanneer het lichaam veel mannelijke hormonen afgeeft zoals onder stress, ontwikkelen zich puistjes, bultjes, roodheid, kleine uitgezette bloedvaatjes en zelfs ouderdomsacne (rosacea). De talgklieren produceren dan teveel talg, overtollige huidschilfers plakken aan elkaar en de poriën raken verstopt.

Wilt u ook genieten van een frisse en stralende huid? Maak dan een afspraak bij de huidtherapeut van Ceulen Klinieken. Tijdens uw eerste consult zal de huidtherapeut uw wensen doornemen en adviseren welke techniek in uw geval tot het beste resultaat leidt.

Vraag de brochure 'alle huidbehandelingen op een rij' aan

Op deze pagina leest u meer over huidverbetering. We geven u achtergrondinformatie over de oorzaak van een onzuivere huid en alle mogelijke behandelingen.

Wat is een onzuivere huid?

Bij een onzuivere huid zijn de poriën aan de oppervlakte van de huid verstopt. Hierdoor stapelt het talg zich op in de talgklieren, samen met vuil en dode huidcellen. Er zijn vier huidtypen te onderscheiden: normaal, droog, vet en gemengd. De gemengde huid kenmerkt zich door droge en vettere zones. Vooral de T-zone, het gebied tussen de kin, neus, voorhoofd en wenkbrauwen is gevoelig voor onzuiverheden en grote poriën.

Huidverbeterende behandelingen

Grove poriën, een onzuivere huid, fijne lijntjes of acne(littekens) zijn huidproblemen die wij behandelen met nieuwste huidverbeterende technieken. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw huid te verbeteren zoals;

  1. Verminder stress
  2. Handdoeken en kussensloop regelmatig vervangen
  3. Niet met vingers in het gezicht zitten
  4. Gezonde voeding en voldoende water
  5. Voldoende slaap en regelmaat
  6. Huidverzorgingsproducten uit drogisterijen en apotheken
  7. Medische behandeling op voorschrift van uw huisarts of dermatoloog
  8. Huidtherapie / huidbehandeling bij de huidtherapeut; Acnetherapie, Littekentherapie, Camouflagetherapie, Microneedling, Peeling en Vaatlaser.

Ceulen Klinieken als Huidspecialist

Ceulen Klinieken biedt u een definitieve, betaalbare oplossing op uw huid geschreven. Tijdens het eerste consult gaan we met u in gesprek over uw wensen, de behandelmogelijkheden en geven wij u passend advies. Ceulen Klinieken onderscheidt zich op de volgende punten:

✓ Uitgebreid team van ervaren en erkende specialisten die nauw samenwerken voor hoogwaardige zorg; cosmetisch artsen, dermatologen en huidtherapeuten.
✓ De huidtherapeuten van Ceulen Klinieken maken gebruik van de revolutionaire Alexandrite-Nd:Yag lasertechnologie.
✓ U kunt altijd terecht bij onze vestigingen in Breda, Helmond en Uden.
✓ Behandelingen vinden plaats in een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) met een WTZi-vergunning (Wet toelating zorginstellingen).
✓ Registratie bij NVH en ANBOS!

Vraag een intakegesprek aan

Uiteraard denken wij graag met u mee. Wilt u meer weten over onze huidbehandelingen of wilt u persoonlijk advies van onze huidtherapeuten? U kunt het onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

De kosten voor een intakegesprek bij de huidtherapeut zijn 38 euro.

´
Ik wil graag teruggebeld worden op: