Huidverbetering

Een onzuivere huid in het gezicht op de wangen, voorhoofd of kin, is een veel voorkomende klacht. Een onrustige huid herken je aan puistjes, mee-eters en verwijde poriën. Hierbij zijn de poriën aan de oppervlakte van de huid verstopt. Vaak zijn hormonen de schuldige. Veel mensen denken dat een onzuivere huid enkel in de tienerjaren voorkomt, dit is onjuist. Een onzuivere huid kan op een latere leeftijd nog steeds een verveld probleem zijn. Wanneer het lichaam veel mannelijke hormonen afgeeft onder bijvoorbeeld stress, kunnen puistjes, bultjes, roodheid en zelfs ouderdomsacne ontstaan. De talgklieren produceren dan teveel talg, overtollige huidschilfers plakken aan elkaar en de poriën raken verstopt.

Couperose is een veel voorkomende chronische huidaandoening, waarbij bloedvaatjes blijvend verwijd zijn. Dit zorgt voor een droge, gevoelige, rode en onrustige huid veelal op de wangen, kin, neus en hals of decolleté. Couperose wordt soms verward met rosacea. Hoewel deze huidaandoeningen een droge en rode huid als gevolg hebben, is er wel degelijk een verschil. Rosacea is een verergerde vorm van couperose, waarbij er ook ontstekingen in de vorm van puisten op de huid te zien zijn.

Bent u benieuwd wat onze huidtherapeuten voor uw huid kunnen betekenen? U kunt nu zelf direct je afspraak inplannen voor huidverbetering (acne) via de onderstaande button.

Plan direct zelf je afspraak bij de huidtherapeut

Huidverbeterende behandelingen

Grove poriën, een onzuivere huid, fijne lijntjes of acne(littekens) zijn huidproblemen die wij behandelen met nieuwste huidverbeterende technieken. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw huid te verbeteren zoals;

  1. Medische behandeling op voorschrift van uw huisarts of dermatoloog
  2. Combinatiebehandeling bij de dermatoloog en huidtherapeut
  3. Acnetherapie
  4. Littekentherapie
  5. Camouflagetherapie
  6. Microneedling
  7. Peeling 
  8. Vaatlaser o.a. bij couperose

Ceulen Klinieken als Huidspecialist

Ceulen Klinieken biedt u een definitieve, betaalbare oplossing op uw huid geschreven. Tijdens het eerste consult gaan we met u in gesprek over uw wensen, de behandelmogelijkheden en geven wij u passend advies. Ceulen Klinieken onderscheidt zich op de volgende punten:

✓ Uitgebreid team van ervaren en erkende huidspecialisten die nauw samenwerken voor hoogwaardige zorg
✓ De huidtherapeuten van Ceulen Klinieken maken gebruik van de revolutionaire Alexandrite-Nd:Yag lasertechnologie
✓ U kunt altijd terecht bij onze vestigingen in Breda, Helmond, Utrecht en Uden
✓ Behandelingen vinden plaats in een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) met een WTZi-vergunning 
✓ Registratie bij NVH en ANBOS!

Vraag een intakegesprek aan

Wilt u meer weten over onze huidbehandelingen of wilt u toch liever teruggebeld worden door het Klant Contact Centrum? U kunt het onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

De kosten voor een intakegesprek bij de huidtherapeut zijn 40 euro.

´
Ik wil graag teruggebeld worden op: