Uw eerste consult

Een dermatoloog is een medisch specialist en begrijpt hoe het komt dat huid verandert en kan de huid van een patiënt als het ware lezen. Deze specifieke kennis en kunde kan de dermatoloog ook inzetten bij het behandelen van overmatig zweten oftwel hyperhidrosis.

Tijdens het eerste consult bespreekt u met de arts uw klachten en wensen. De arts zal een jodium-zetmeeltest uitvoeren om de mate van transpiratie en het te behandelen gebied te bepalen en zodoende advies geven welke behandeling het beste aansluit op uw wensen. De jodium-zetmeeltest kan afgeven aan uw kleding (onder uw oksels), wij raden u daarom aan om een oud t-shirt te dragen tijdens het intakegesprek.

Ceulen Klinieken - als zweetpoli

Ceulen Klinieken is gespecialiseerd in zweetproblematiek. Binnen onze zweetpoli behandelen wij uiteenlopende vormen van overmatig zweten. Als expertisecentrum kunnen wij vrijwel alle behandelingen aanbieden (geen operaties). Wij nodigen u graag uit voor een kosteloos kennismakingsgesprek waarbij u uw zweetproblemen aan ons kunt voorleggen. Zo kunnen wij u een behandeling adviseren welke aansluit op uw situatie.

Ceulen Klinieken kenmerkt zich middels de volgende punten:
✓ Specialistische zweetpoli met ruim aanbod aan zweetbehandelingen
✓ 4 vestigingen in Nederland: Amersfoort, Breda, Helmond en Schiedam
✓ Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) met een WTZi-toelating (Wet toelating zorginstellingen)
✓ Uitgebreid team van dermatologen en huidtherapeuten
✓ 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar (spoed en nazorg)

Persoonlijk advies

Uiteraard denken wij graag met u mee en geven we u persoonlijk advies bij zweetproblematiek. Wilt u meer weten over onze behandelingen of een vrijblijvend consult aan wilt vragen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.