Eczeem

Is uw huid rood, schilferig en jeukerig? Dan is het mogelijk dat u last heeft van eczeem. Eczeem is een huidaandoening waarbij de huid ontstoken is. Er zijn heel veel soorten en oorzaken van eczeem. U kunt last hebben van contacteczeem door een allergie voor stoffen waarmee u in contact komt, of door langdurige inwerking van irriterende stoffen op je huid. De oorzaak kan ook van binnenuit komen: deze vorm van eczeem is mede erfelijk bepaald en wordt bij baby’s dauwworm genoemd en bij ouderen constitutioneel of atopisch eczeem.

Behandeling bij eczeem

De dermatologen van Ceulen Klinieken kunnen met behulp van een bloedtest of door middel van huidtesten onderzoeken wat de aanleiding is van het eczeem en een persoonlijk behandelplan opstellen. De behandeling kan bestaan uit medicijnen, medicinale crèmes en/of lichttherapie.

Vraag uw eerste consult aan

Uiteraard denken wij graag met u mee. Wilt u meer weten over de beheersing en behandeling van eczeem? U kunt het onderstaande formulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Voor het maken van een consult bij de dermatoloog heeft u een verwijsbrief nodig van uw huisarts of medisch specialist.

Heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist? *
´
Ik wil graag teruggebeld worden op: