Corona maatregelen (update: 20-12-2021)

Afgelopen weekend maakte onze Premier Mark Rutte de verscherpte corona maatregelen bekend. Nederland gaat in lockdown tot en met 14 januari 2022. Dit betekent dat o.a. alle scholen, sportscholen en niet-essentiële winkels sluiten. Medische contactberoepen zoals fysiotherapeuten en huidtherapeuten mogen vooralsnog open blijven. Wel hanteert Ceulen Klinieken de RIVM voorzorgsmaatregelen en verzoeken wij aan alle patiënten om zich aan deze verscherpte voorzorgsmaatregelen te houden. Dit geldt zowel voor de dermatologische en flebologische zorg als ook voor de huidtherapeutische zorg.

Ceulen Klinieken verzoekt aan alle patiënten om zich aan de onderstaande voorzorgsmaatregelen te houden:

  1. Van patiënten vragen wij om bij verdenking op een besmetting met het Corona virus, de afspraak te annuleren, te verplaatsen of om te zetten in een telefonisch consult. Klachten die hierop kunnen duiden zijn: niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, of een temperatuur boven de 38 graden.
  2. Wij vragen u om zonder begeleiding naar uw afspraak te komen. Uitzondering hierop is begeleiding voor kinderen en verstandelijk/lichamelijk beperkten.
  3. Het dragen van een mondkapje is verplicht, indien u géén mondkapje op heeft zullen onze medewerkers u vragen om uw mondkapje op te zetten.
  4. Direct bij binnenkomst zouden wij u willen verzoeken om uw handen te desinfecteren.
  5. De wachtkamers zijn ingericht volgens de 1,5 meter standaard.
  6. In de wachtkamer treft u om hygiënische redenen geen speelgoed/tijdschriften aan en zijn er geen koffie/thee faciliteiten.
  7. Er worden geen handen geschud.
  8. De medewerkers van Ceulen Klinieken weten dat zij zich ziek moeten melden bij verdenking op een besmetting van het Corona virus. Daarnaast houden wij ons aan een goede handhygiëne en dragen op indicatie (indien de 1,5 meter niet gewaarborgd kan worden) persoonlijke beschermingsmiddelen.

Ceulen Klinieken volgt de adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de overheid op de voet en zal waar nodig het beleid direct aanpassen.

Heeft u toch nog een vraag dan kunt u telefonisch contact op te nemen via 085 - 043 24 54.

De hierboven genoemde informatie is bijgewerkt tot en met 20-12-2021. Voor de meest actuele berichtgeving over het Coronavirus verwijzen we u naar: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Namens Ceulen Klinieken vragen wij begrip hiervoor.

Hartelijk dank voor uw medewerking.