Uw eerste intakegesprek

Onze specialisten begrijpen hoe het komt dat de huid verandert en zij kunnen de huid als het ware lezen. Deze specifieke kennis en kunde kunnen de specialisten op de Zweetpoli ook inzetten bij het behandelen van overmatig zweten oftwel hyperhidrosis.

Tijdens het eerste consult, dit kan zowel telefonisch als persoonlijk, bespreekt u uw klachten en wensen met de specialist. Bij Ceulen Klinieken zijn er diverse behandelingen tegen overmatig zweten en samen met u bespreken wij een passende aanpak.

Vraag een intakegesprek aan

Ceulen Klinieken - als zweetpoli

Ceulen Klinieken is gespecialiseerd in zweetproblematiek. Binnen onze zweetpoli behandelen wij uiteenlopende vormen van overmatig zweten. Als expertisecentrum kunnen wij vrijwel alle behandelingen aanbieden (geen operaties). Wij nodigen u graag uit voor een kosteloos kennismakingsgesprek voor een miraDry behandeling waarbij u uw zweetproblemen aan ons kunt voorleggen. Zo kunnen wij u een behandeling adviseren welke aansluit op uw situatie.

Ceulen Klinieken kenmerkt zich middels de volgende punten:
✓ Specialistische zweetpoli met ruim aanbod aan zweetbehandelingen
✓ 6 vestigingen in Nederland: Amersfoort, Breda, Helmond, Schiedam, Uden en Utrecht.
✓ Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) met een WTZi-vergunning (Wet toelating zorginstellingen)
✓ Uitgebreid team van dermatologen en huidtherapeuten
✓ 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar (spoed en nazorg)

Persoonlijk advies

Uiteraard denken wij graag met u mee en geven we u persoonlijk advies bij zweetproblematiek. Wilt u meer weten over onze behandelingen of een vrijblijvend miraDry consult aan wilt vragen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

´
Ik wil graag teruggebeld worden op: