Alles over zweten

Ceulen Klinieken is een gespecialiseerde zweetpoli. Wij krijgen dan ook de meest uiteenlopende vragen als het gaat om zweetproblematiek. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van alle informatie over zweten. Denk hierbij aan verschillende soorten symptomen, tips tegen zweten en alle mogelijke behandelingen.

Vraag de brochure 'overmatig zweten' aan

Wat voor zweetprobleem heeft u?

Er zijn verschillende vormen van zweetproblematiek. Zo kan het zijn dat u last heeft van lokaal zweten. Of van natte of stinkende oksels als gevolg van okselzweten. Een ander zweetprobleem zijn zweetaanvallen. Daarnaast kan het zijn dat u last heeft van overmatig zweten (hyperhidrosis). Bekijk hier een overzicht van de verschillende soorten zweetsymptomen:

Tips tegen zweten

Omdat het ene zweetprobleem niet te vergelijken is met het andere, zijn er verschillende soorten oplossingen. Heeft u last van okselzweten? Dan hebben wij voor u een overzicht gemaakt met lichte oplossingen die u kunt uitproberen voordat u een behandeling overweegt. Lees direct onze 10 tips:

Soorten behandelingen

Heeft u alle mogelijke tips al uitgeprobeerd en wilt u graag weten wat voor zweetbehandelingen er voor u beschikbaar zijn? Op onze uitgebreide informatiepagina geven wij alle informatie over alle soorten zweetbehandelingen. Hier leest u meer over de voordelen, nadelen en eigenschappen per behandeling.

Behandelingen bij okselzweten

Daarnaast hebben wij ook voor u alle informatie over diverse zweetbehandelingen tegen okselzweten inzichtelijk gemaakt:

  • miraDry: definitieve oplossing tegen zweetoksels (zowel vocht als geur) – Meest aanbevolen!
  • Injectie met spierverslappers: tijdelijke oplossing tegen zweetoksels – Raden wij af.
  • Operatie: zweetklieren in de oksel worden weggezogen, geschraapt of de zenuw geblokkeerd – Raden wij af.

Ceulen Klinieken als zweetpoli

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen bij uw zweetprobleem, gaan we graag het gesprek met u aan. Dit kosteloze eerste miraDry consult kan zowel telefonisch als in één van onze klinieken plaatsvinden. Zo kunnen wij gericht uw situatie bespreken. Op die manier kunnen wij u ondersteunen bij het kiezen van de juiste zweetbehandeling. Ceulen Klinieken kenmerkt zich middels de volgende punten:

✓ Specialistische zweetpoli met ruim aanbod aan zweetbehandelingen
✓ 6 vestigingen in Nederland: Amersfoort, Breda, Helmond, Schiedam, Utrecht en Uden
✓ Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) met een WTZi-vergunning (Wet toelating zorginstellingen)
✓ Uitgebreid team van dermatologen en huidtherapeuten
✓ 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar (spoed en nazorg)

Vraag de brochure 'Overmatig zweten' aan

Wilt u meer informatie ontvangen over tips bij zweetproblematiek en mogelijke zweetbehandelingen? Vraag vrijblijvende de 'overmatig zweten' brochure aan!