Huidverjonging

Huidveroudering is een geleidelijk proces wat al begint vanaf je 25ste levensjaar. De volume en elasticiteit van onze huid neemt langzaam af met als gevolg fijne lijntjes, pigmentvlekken, doffe huid, grove poriën en bij sommige overtollig huid bij de oogleden. Een strakke, frisse en egale huid is tegenwoordig bij veel mensen de norm. 

In het Cosmetisch centrum van Ceulen Klinieken werken onze huidtherapeuten nauw samen met gespecialiseerde dermatologen om zo verschillende huidverjongende behandelingen te kunnen bieden zoals een chemische peeling, microneedling of een bovenooglidcorrectie.

Vraag een intakegesprek aan

Huidverjongende behandelingen

Bij Ceulen Klinieken zijn diverse behandelingen om de huid er jonger en stralender uit te laten zien, ook zonder dat daar een chirurg aan te pas hoef te komen:

  • Een chemische peeling zorgt voor een fijnere, verbeterde huidstructuur (3), een frisse stralende huidskleur en minder rimpeltjes (2). Een chemische peeling kan toegepast worden op het gezicht maar ook op andere gebieden zoals het decolleté.
  • Microneedling is een intensieve huidverbeterende behandeling die voor veel indicaties kan worden ingezet. Denk aan de beschadigde of verslapte huid door bijvoorbeeld (acne)littekens (3) of rimpels of fijne lijntjes (2), maar ook bij hyperpigmentatie (5) en rosacea (4).
  • Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van verwijde bloedvaatjes of kleine opeenhopingen van vaatjes (4) en pigmentvlekken (5) in het gezicht, kan lasertherapie een passende behandeling zijn. Bij lasertherapie maken de huidtherapeuten gebruik van Intense Pulsed Light (IPL), dit zijn hoogintensieve lichtstralen die omgezet worden in warmte, waarna deze cosmetische bezwaarlijke huidplekjes verdwijnen.

Kleine chirurgische huidverjongende behandelingen

Naast het ontstaan van rimpels kan ook de huid boven de oogleden wat slapper worden, wat mogelijk ook hinder kan veroorzaken in het dagelijks leven zoals: hoofdpijn (drukkend gevoel), zware oogleden, belemmering van het zicht en een vermoeide oogopslag (1). Ook kan het zijn dat het teveel aan huid u gewoon stoort, zonder dat u hier klachten van ervaart. Een correctie aan de boven oogleden kan voor beide gevallen de oplossing zijn.

Vraag een intakegesprek aan

Uiteraard denken wij graag met u mee en geven we u persoonlijk advies over de diverse huidverjongende behandelingen die wij bij Ceulen Klinieken bieden. Wilt u meer weten over onze behandelingen of wilt u een intakegesprek inplannen bij één van onze huidtherapeuten? Vul dan onderstaand formulier in. De kosten voor een intakegesprek bij de huidtherapeut zijn 40 euro. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Een bovenooglidcorrectie wordt enkel aangeboden door onze specialist op de vestiging in Helmond. Wilt u graag meer informatie of een intakegesprek inplannen? Dan adviseren wij u om telefonisch contact op te nemen met het Klant Contact Centrum via: 085 - 043 24 54. Zij helpen u graag verder.

´
Ik wil graag teruggebeld worden op: