IPL behandeling

Ongewenste haargroei op bijvoorbeeld de bovenlip, kin, hals en wangen kunnen uw leven in negatieve manier gaan beheersen. Meestal zijn de haartjes dun en licht van kleur en daardoor nauwelijks zichtbaar. Maar soms worden deze haren zichtbaar donkerder van kleur en worden deze haren ook stugger. Op deze pagina vertellen we u graag meer over IPL behandelingen en waarom wij juist adviseren om uw ongewenste haargroei te behandelen met laser. Daarnaast denken wij graag met u mee bij het vinden van een oplossing voor uw ongewenste haargroei.

Vraag een intakegesprek aan

Hoe werkt een IPL behandeling?

Het defintief verwijderen van ongewenste haargroei via de IPL methode werkt met een flits van gepulst licht met een golflengte van 550-1200 nanometer. Deze flits is op de huid gericht en dankzij selectieve verhitting wordt het haarzakje uitgeschakeld en de huid niet beschadigd.

Waarom wij ontharen met laser adviseren

Indien u ongewenste haargroei definitief wilt verwijderen adviseren wij de revolutionaire Alexandrite-Nd:Yag lasertechnologie. Dit is een gecombineerde lasertechnologie waardoor deze behandeling geschikt is voor zowel donkere als lichte huidtypen. We richten de laserstraal op de huid en dankzij selectieve verhitting schakelen we het haarzakje uit, zonder de huidstructuur te beschadigen. De haren die dan in de actieve groeifase zijn, komen niet meer terug. Bekijk de pagina laser ontharen voor uitgebreide informatie.

Naast ontharen met laser kunt u zich elektrisch laten ontharen. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van alle soorten behandelingen tegen ongewenste haargroei die er zijn. Hierbij hebben we alle voordelen en nadelen per behandeling omschreven.

Ceulen Klinieken als Ontharingsspecialist

Wij helpen u graag bij het definitief ontharen op verschillende zones van het lichaam. Populaire zones voor de vrouwen zijn de bikinilijn, het gezicht en onder de oksels. Mannen ondervinden hinder van extreme overbeharing op de borst, buik of rug. Tijdens het eerste consult gaan we met u in gesprek over uw wensen, de behandelmogelijkheden en geven wij u passend advies. Ceulen Klinieken onderscheidt zich op de volgende punten:

✓ Gecertificeerde huidtherapeuten met een ruim aanbod aan ontharingsbehandelingen
✓ De huidtherapeuten van Ceulen Klinieken maken gebruik van de revolutionaire Alexandrite-Nd:Yag lasertechnologie
✓ U kunt altijd terecht bij onze vestigingen in Breda, Helmond en Uden
✓Behandelingen vinden plaats in een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) met een WTZi-vergunning (Wet toelating zorginstellingen)
✓Registratie bij NVH en ANBOS!  
✓ Uitgebreid team van dermatologen en huidtherapeuten

Vraag een intakegesprek aan

Wilt u graag meer informatie over één van onze behandelingen? Vraag dan een intakegesprek aan bij de huidtherapeut aan. Tijdens het intakegesprek gaan onze huidtherapeuten met u in gesprek over uw wensen, de behandelmogelijkheden en geven passend advies.

De kosten voor een intakegesprek bij de huidtherapeut zijn 40 euro.

´
Ik wil graag teruggebeld worden op: