Verzekerde medische specialistische zorg

Ceulen Klinieken is een zelfstandige polikliniek voor verzekerde medische specialistische zorg met focus op behandeling van patiënten met huidziekten, huidkanker, spataderen en aambeien. Wanneer u door uw huisarts of medisch specialist wordt verwezen naar Ceulen Klinieken worden de kosten van een eerste consult, controle, diagnostiek en behandeling bij de dermatoloog volledig vergoed door alle zorgverzekeraars in Nederland. Houdt u wel rekening met het verplicht eigen risico. Ceulen Klinieken dient de declaratie voor de verleende dermatologische zorg direct bij uw zorgverzekeraar in. U ontvangt van uw zorgverzekeraar een afrekeningsspecificatie. Wilt u meer weten over de eventuele kosten van uw bezoek aan de dermatoloog? Bekijk hier de folder.

Zonder verwijzing worden de kosten van een bezoek aan de dermatoloog nooit vergoed door een zorgverzekeraar. Om deze situatie te voorkomen geldt bij Ceulen Klinieken de huisregel dat u zonder geldige verwijzing géén afspraak bij de dermatoloog kunt maken. Wilt u ondanks dat de kosten niet vergoed worden, toch graag een afspraak maken bij de dermatoloog? Dan gelden de passantentarieven voor u.

Uw huisarts kan digitaal verwijzen naar Ceulen Klinieken via Zorgdomein. Ook met een geschreven verwijzing bent u van harte welkom. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 085 - 043 24 54.

Maak direct een afspraak

Voor welke huidaandoeningen kunt u bij Ceulen Klinieken terecht:

Wij behandelen alle soorten huidziekten en huidafwijkingen zoals huidkanker, eczeem, moedervlekken, acne of pigmentaandoeningen. Huidziekten komen vaak voor en beïnvloeden de kwaliteit van leven. Zo kunnen spataderen leiden tot eczeem en uiteindelijk zelfs tot een open been. Aambeien kunnen eczeem en jeuk in het anale gebied veroorzaken. Een adequate aanpak kan vaak erger voorkomen.

Overzicht huidaandoeningen en behandelingen:

Voor een overzicht van alle huidaandoeningen en mogelijke behandelingen die onze dermatologen geven, klikt u op dit overzicht aandoeningen en behandelingen.

Lees meer

Waarom voor onze polikliniek dermatologie kiezen?

Onze overtuiging is dat bepaalde routinematige medische behandelingen efficiënter, veiliger én patiëntvriendelijker kunnen worden georganiseerd in een gespecialiseerde kleinschalige poliklinische setting dan in een ziekenhuis.

Ceulen Klinieken onderscheidt zich op de volgende punten:

✓ Wij bieden hoogwaardige dermatologische zorg: Investeren voortdurend in de kennis en kunde van onze medisch specialisten en in de nieuwste medische apparatuur en uitrusting van onze poliklinieken.
✓ Uw eerste consult vindt meestal binnen 1 week plaats, evenals de onderzoeken en het maken van uw persoonlijke behandelplan. Daarbij is de doorlooptijd naar eventuele vervolgafspraken kort: U hoeft geen weken te wachten!
Een patiëntvriendelijke service. Een patiënt wordt altijd betrokken bij de vaststelling van het behandelplan. Hij kan de behandeling kiezen die voor hem of haar het meest prettig aanvoelt.
✓ Behandelingen vinden plaats in een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) met een WTZi-vergunning (Wet toelating zorginstellingen).
✓ U kunt altijd terecht bij 1 van onze 5 vestigingen in Nederland: Amersfoort, Breda, Helmond, Schiedam en Uden.

Vraag uw eerste consult aan

Uiteraard denken wij graag met u mee en geven passend en persoonlijk advies. U kunt het onderstaande formulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Voor het maken van een afspraak bij de dermatoloog heeft u een verwijsbrief nodig van uw huisarts of medisch specialist.

Heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist? *
´
Ik wil graag teruggebeld worden op: