Hoe herkent u huidkanker?

Huidkanker is er in veel verschillende vormen en soorten. Iedere soort huidkanker heeft ook weer zijn eigen specifieke kenmerken. Overeenkomstig geldt voor iedere soort huidkanker dat deze te herkennen is aan een blijvende verandering op de huid die niet vanzelf geneest.

Vraag de brochure 'Huidkanker, wat nu?' aan

Mogelijke symptomen waaraan u huidkanker herkent:

Denk bijvoorbeeld aan een plekje dat ruw aanvoelt en niet weggaat (binnen enkele weken).
Een wondje dat niet geneest.
Een bultje dat langzaam groter wordt.
Een moedervlek die van grootte, vorm of kleur verandert.
In het onderstaande tabel hebben we de mogelijke symptomen uitgebeeld middels de ABCDE-methode:

Hoe herkent u de meest voorkomende soorten huidkanker?

Iedere soort huidkanker kunt u herkennen aan specifieke kenmerken. Wilt u weten hoe u specifieke soorten huidkanker kunt herkennen en wat de mogelijke oorzaken zijn? Klik verder voor meer informatie:

Ceulen Klinieken als huidkanker expertisecentrum

De polikliniek dermatologie is gespecialiseerd in de behandeling van alle vormen van huidkanker. Tevens kunnen wij u ook helpen bij het herkennen van huidkanker.

Ceulen Klinieken onderscheidt zich op de volgende punten:
✓ Wij bieden hoogwaardige dermatologische zorg: Investeren voortdurend in de kennis en kunde van onze medisch specialisten, de nieuwste medische apparatuur en uitrusting van onze poliklinieken.
✓ Een patiëntvriendelijke service: Persoonlijke aandacht, doelmatig en beter, dát beloven wij als Ceulen Klinieken aan onze patiënten!
Minimale wachttijd: U kunt altijd snel terecht bij 1 van onze 5 vestigingen in Nederland: Amersfoort, Breda, Helmond, Schiedam en Uden.
✓ Alle behandelingen met een medische indicatie worden 100% vergoed door alle Nederlandse zorgverzekeraars, Net zoals in het ziekenhuis.

Vraag de brochure 'Huidkanker, wat nu?’ aan

Wilt u meer informatie ontvangen over huidkanker en alle mogelijke behandelingen? Vraag vrijblijvend de brochure 'Huidkanker, wat nu – oorzaken, herkennen en behandelen' aan!