Lasertherapie

Laser staat voor Light Amplification by Stimulated Emission of Radiaton. Laser zorgt voor een kort lichtimpuls waarbij veel energie vrijkomt. Deze energie wordt omgezet in warmte, waardoor de structuur die vernietigd moet worden, uiteenvalt. Door de korte duur van de laserimpuls gaat er weinig energie (warmte) naar de omliggende huidstructuren over, zodat deze niet of nauwelijks invloed ondervinden. 

Lasertherapie bij roodheid en bloedvaatjes

Bij bepaalde huidziekten worden bloedvaatjes oppervlakkig in de huid beschadigd. De vaatjes zetten uit, worden extra zichtbaar en geven een verkleuring in het gelaat die niet meer wegtrekt. Ontsierend voor de huid, maar gelukkig eenvoudig te verwijderen. Deze cosmetisch bezwaarlijke bloedvaatjes worden behandeld met de ND:Yag laser al dan niet in combinatie met IPL. De ND:Yag laser produceert hoog energetisch licht. Door de energie op de bloedvaatjes te projecteren worden rode bloedcellen en bloedvaatjes in de huid opgewarmd en vernietigd. Hierdoor verdwijnt het ongewenste bloedvaatje zonder dat het omringende weefsel wordt aangetast.

We beschikken over de juiste apparatuur om zowel kleine vaatjes, grote oppervlakken en diffuse roodheid tegelijk te behandelen. Afhankelijk van de ernst zijn er gemiddeld één tot drie behandelingen nodig om de bloedvaatjes te behandelen.

Lasertherapie bij pigmentvlekken

Een pigmentvlek is een ophoping van pigmentcellen (melanine), dat zorgt voor een onregelmatige verkleuring van de huid. Met de Alexandrite laser in combinatie met IPL wordt het pigment doelmatig verhit, waardoor het pigment deels wordt afgevoerd door het lichaam en deels afschilfert in de loop van enkele dagen. 

Vraag een intakegesprek aan

Wilt u graag meer informatie over één van onze behandelingen? Vraag dan een intakegesprek aan bij de huidtherapeut aan. Tijdens het intakegesprek gaan onze huidtherapeuten met u in gesprek over uw wensen, de behandelmogelijkheden en geven passend advies.

De kosten voor een intakegesprek bij de huidtherapeut zijn 35 euro.

´
Ik wil graag teruggebeld worden op: