Huidtherapie

Een huidtherapeut behandelt, begeleidt en adviseert mensen met een huidprobleem, denk aan medische behandelingen van acne, goedaardige plekjes en vlekjes op de huid, ontsierende bloedvaatjes en pigment. Ook kunt u bij ons terecht voor het definitief laten verwijderen van ongewenste haargroei of huidverbeterende behandelingen om (acne)littekens te verzachten. Daarnaast zijn onze huidtherapeuten ook opgeleid tot oedeemtherapeut. Oedeem is een ophoping van vocht in een bepaald lichaamsdeel wat kan ontstaan tijdens of na een behandeling van kanker of na een infectie. 

De huidtherapeuten die werkzaam zijn bij Ceulen Klinieken zijn HBO-paramedisch geschoold, opgenomen in het BIG-register en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Hierdoor garanderen wij dat uw behandeling of advies gebaseerd is op kennis, onderzoek en ervaring. Een extra pluspunt bij Ceulen Klinieken is dat onze huidtherapeuten nauw samenwerken met de dermatologen om passende huidzorg te kunnen bieden. 

Hoe kunt u een afspraak maken bij de huidtherapeut?

U kunt zowel verwezen worden door uw huisarts of dermatoloog, dan wel op eigen initiatief een afspraak maken bij de huidtherapeut van Ceulen Klinieken. Indien u zonder verwijzing bij de huidtherapeut terecht komt, zal er eerst een screening plaatsvinden om te beoordelen of u bij de huidtherapeut aan het juiste adres bent.

Indien huidtherapie binnen de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering valt, dan is een verwijzing van uw huisarts of dermatoloog misschien wel nodig. Omdat niet iedere aanvullende zorgpolis dezelfde vergoedingscriteria hanteert, is het verstandig om vooraf uw polis te raadplegen dan wel uw zorgverzekeraar te contacteren met de vraag welke rechten op vergoeding u heeft wanneer u kiest voor een behandeling bij de huidtherapeut. Bekijk de Prijslijst Huidtherapie voor de actuele prijzen.

Vraag een intakegesprek aan

Ceulen Klinieken als Huidspecialist

Ceulen Klinieken biedt u een definitieve, betaalbare oplossing op uw huid geschreven. Tijdens het eerste consult gaan we met u in gesprek over uw wensen, de behandelmogelijkheden en geven wij u passend advies. De kosten voor het eerste consult bedragen 30 euro. Ceulen Klinieken onderscheidt zich op de volgende punten:

✓ Gecertificeerde huidtherapeuten met een ruim aanbod aan huidverbeterende behandelingen
✓ De huidtherapeuten van Ceulen Klinieken maken gebruik van de revolutionaire Alexandrite-Nd:Yag lasertechnologie
✓ 4 vestigingen in Nederland: Amersfoort, Breda, Helmond en Schiedam
✓Behandelingen vinden plaats in een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) met een WTZi-toelating (Wet toelating zorginstellingen)
✓Registratie bij NVH en ANBOS!
✓ Uitgebreid team van dermatologen en huidtherapeuten

Persoonlijk advies

Uiteraard denken wij graag met u mee en geven persoonlijk advies. Wilt u meer weten over onze behandelingen of wilt u een intakegesprek aanvragen? Vult u dan het onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

´
Ik wil graag teruggebeld worden op: