Proctologie: Anale aandoeningen

Proctologie is het vakgebied van een dermatoloog die zich heeft gespecialiseerd met lichamelijke aandoeningen of ongemakken rondom het anale gebied. Er wordt niet gemakkelijk over gepraat maar klachten in het anale gebied komen vaak voor en zijn steeds beter en gerichter te behandelen.

Bij Ceulen Klinieken kunt u terecht voor behandeling van de volgende ongemakken rondom de anus;
- Het weghalen van aambeien
- Behandelen en weghalen van overtollige huidflapjes oftewel marisken
- Behandelen van pijnlijke scheurtjes/kloofjes 
- Behandelen van eczeem en andere vormen van huidirritatie

Vraag een intakegesprek aan

Waarom voor onze polikliniek dermatologie kiezen?

Onze overtuiging is dat bepaalde routinematige medische behandelingen efficiënter, veiliger én patiëntvriendelijker kunnen worden georganiseerd in een gespecialiseerde kleinschalige poliklinische setting dan in een ziekenhuis.

Ceulen Klinieken onderscheidt zich op de volgende punten:

✓ Wij bieden hoogwaardige dermatologische zorg: Investeren voortdurend in de kennis en kunde van onze medisch specialisten, de nieuwste medische apparatuur en uitrusting van onze poliklinieken.
Minimale wachttijd: U kunt altijd snel terecht bij 1 van onze 5 vestigingen in Nederland: Amersfoort, Breda, Helmond, Schiedam en Uden.
✓ Een patiëntvriendelijke service: Persoonlijke aandacht, doelmatig en beter, dát beloven wij als Ceulen Klinieken aan onze patiënten!
✓ Behandelingen vinden plaats in een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) met een WTZi-vergunning (Wet toelating zorginstellingen).
✓ Alle behandelingen met een medische indicatie worden 100% vergoed door alle Nederlandse zorgverzekeraars, Net zoals in het ziekenhuis.

Persoonlijk advies

Maakt u zich zorgen over een plekje in of rondom de anus of wilt u meer weten over onze behandelingen? Uiteraard denken wij graag met u mee en geven passend en persoonlijk advies. U kunt het onderstaande formulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Voor het maken van een afspraak bij de dermatoloog heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist nodig.

Heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist? *
´
Ik wil graag teruggebeld worden op: