Gecontracteerde zorgverzekeraars

Ceulen Klinieken is door het Ministerie van VWS erkend als Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) met een WTZi-toelating (Wet toelating zorginstellingen). Behandelingen waarvoor een medische indicatie bestaat worden, net zoals in het ziekenhuis, 100% vergoed volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Houdt u wel rekening met het verplicht eigen risico. In 2021 bedraagt het verplicht eigen risico minimaal 385 euro en maximaal 850 euro wanneer u gekozen heeft om uw eigen risico vrijwillig te verhogen in ruil voor premiekorting. Raadpleeg voor meer informatie de folder Kosten van uw bezoek aan de dermatoloog.

Daarnaast kunt u de onderstaande video bekijken waarin uitgelegd wordt bij welke zorgaanbieder u terecht kunt en of uw zorg kosten worden vergoedt.


U kunt bij Ceulen Klinieken ook terecht voor dermatologische behandelingen die niet door uw zorgverzekeraar vergoed worden. Denk hierbij aan de behandeling van acne, laserontharing of kleine cosmetische ingrepen zoals een boven ooglidcorrectie en injectables. Bekijk hier de prijslijst 2021 voor niet-verzekerde zorg en huidtherapie.

Ceulen Klinieken dient de declaratie voor de verleende dermatologische zorg direct bij uw zorgverzekeraar in. U ontvangt van uw zorgverzekeraar een afrekeningsspecificatie. Daarbij hebben alle Nederlandse zorgverzekeraars Ceulen Klinieken gecontracteerd.

Overzicht gecontracteerde zorgverzekeraars 2021

Ziet u uw zorgverzekeraar niet in het schema staan? Het kan zijn dat uw zorgverzekeraar onder één van de onderstaande koepels opereert. Bekijk dan hier het volledige overzicht.

Koepel


Locatie AmersfoortLocatie BredaLocatie HelmondLocatie Schiedam
Achmea


VGZ


CZ


Menzis


eno


a.s.r.


ONVZ


iptiQ


aevitae