Zorgverzekeraars

Contract zorgverzekeraar
Ceulen Klinieken heeft in 2019 met alle Nederlandse Zorgverzekeraars afspraken gemaakt. Alle zorg die onder de basisverzekering valt, wordt volledig vergoed voor alle patienten die een Nederlandse zorgverzekering hebben. Houdt u wel rekening met het eigen risico. In 2019 bedraagt het eigen risico tenminste 385 euro en maximaal 850 euro.

Basisverzekering

Ceulen Klinieken heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract voor de vergoeding van behandelingen uit de basisverzekering. De factuur van uw behandeling wordt direct bij de zorgverzekeraar in rekening gebracht.

Aanvullende verzekering

Sommige behandelingen zijn uitgesloten voor vergoeding vanuit de basisverzekering. Ceulen Klinieken voert een selectief aantal behandelingen uit die in bepaalde gevallen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ooglidcorrecties, cosmetische flebologie e.d. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering. Hierbij wordt u geadviseerd om voor de vergoeding van de behandeling van deze ingrepen contact op te nemen met uw zorgverzekering. Ceulen Klinieken is niet verantwoordelijk voor een goede uitleg van uw polis.

Met onderstaande zorgverzekeraars heeft Ceulen Klinieken afspraken gemaakt:


Locatie BredaLocatie HelmondLocatie AmersfoortLocatie Schiedam
VGZ
CZ

MultizorgMenzis


Achmea

DSW