Gecontracteerde zorgverzekeraars

Ceulen Klinieken is door het Ministerie van VWS erkend als Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) met een WTZa-vergunning (Wet toetreding zorgaanbieders)..  Behandelingen waarvoor een medische indicatie bestaat worden, net zoals in het ziekenhuis, 100% vergoed vergoed vanuit de basisverzekering. Houdt u wel rekening met het verplicht eigen risico. In 2024 bedraagt het verplicht eigen risico minimaal 385 euro en maximaal 850 euro wanneer u gekozen heeft om uw eigen risico vrijwillig te verhogen in ruil voor premiekorting. Raadpleeg voor meer informatie de folder Kosten van uw bezoek aan de dermatoloog.

Daarnaast kunt u de onderstaande video bekijken waarin uitgelegd wordt bij welke zorgaanbieder u terecht kunt en of uw zorg kosten worden vergoedt.


U kunt bij Ceulen Klinieken ook terecht voor dermatologische behandelingen die niet door uw zorgverzekeraar vergoed worden. Denk hierbij aan de behandeling van acne, laserontharing of kleine cosmetische ingrepen zoals een boven ooglidcorrectie. Bekijk hier de prijslijst 2023 voor niet-verzekerde zorg en huidtherapie.

Ceulen Klinieken dient de declaratie voor de verleende dermatologische zorg direct bij uw zorgverzekeraar in. U ontvangt van uw zorgverzekeraar een afrekeningsspecificatie. Daarbij hebben alle Nederlandse zorgverzekeraars Ceulen Klinieken gecontracteerd.

Overzicht gecontracteerde zorgverzekeraars 2023

Ziet u uw zorgverzekeraar niet in het schema staan? Het kan zijn dat uw zorgverzekeraar onder één van de onderstaande koepels opereert. Bekijk dan hier het volledige overzicht.

Zorgverzekeraar

Amersfoort

Breda

Helmond

Schiedam

Uden

ASR


Caresco


CZ


DSW


ENO


Menzis


ONVZ


Coöperatie VGZ


Zilveren Kruis


Zorg en Zekerheid