Uw eerste consult

Tijdens uw eerste bezoek stellen we eerst een diagnose. Het stellen van de juiste diagnose kan bij spataderen niet altijd op het blote oog gedaan worden. Spataderen kunnen namelijk ook onderhuids verlopen. In dat geval ondervindt u wel de klachten, maar is de spatader (nog) niet zichtbaar. Ceulen Klinieken heeft de middelen in huis om de juiste diagnose te kunnen stellen bij de verdenking van spataderen. Naast een lichamelijk onderzoek verrichten onze dermatologen ook duplexonderzoek.

Wat is een duplexonderzoek?

Een duplexonderzoek wordt met een ultrageluidonderzoek gedaan met een zogenaamde duplex scanner. We brengen uw aderen in beeld met behulp van echografie, waarbij we tegelijk met geluidsgolven de stroomrichting van het bloed bepalen. Hierdoor is het mogelijk om gebreken in de kleppen op te sporen. Een duplexonderzoek duurt ongeveer 15 minuten en is geheel pijnloos. Op basis van de onderzoeksresultaten bespreken we met u of de spataderen behandeld dienen te worden en we informeren u over de meest geschikte behandelmethode.

Persoonlijk advies spataderen?

Uiteraard denken wij graag met u mee en geven passend en persoonlijk advies. Wilt u meer weten over onze spataderbehandelingen of wilt u een intakegesprek inplannen? U kunt het onderstaande formulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Ik wil graag teruggebeld worden op: