Niet verzekerde zorg

Binnen Ceulen Klinieken kunt u ook terecht voor dermatologische behandelingen die niet door uw zorgverzekeraar vergoed worden. U kunt diverse behandelingen ondergaan die gericht zijn op bijvoorbeeld het verfraaien van bepaalde aspecten van het uiterlijk met injectables. Binnen dit specialisme werken verschillende huidspecialisten die nauw samenwerken om een natuurlijk resultaat te creëren. Naast cosmetisch artsen en dermatologen behoren ook erkende huidtherapeuten tot dit team, samen bieden zij u door middel van jarenlange ervaring en brede expertise de beste huidtherapeutische zorg.

U kunt bij het cosmetisch centrum en huidtherapie terecht voor uiteenlopende behandelingen:

Maak direct een afspraak

Prijslijst niet verzekerde zorg

Via onderstaande linkjes kunt u alle prijzen vinden die vallen onder Cosmetiek, Huidtherapie en Ontharen. U kunt ook de prijslijst huidtherapie en niet verzekerde zorg 2021 downloaden voor een totaal overzicht.

Ceulen Klinieken als Cosmetisch centrum

Ceulen Klinieken biedt u een definitieve, betaalbare oplossing op uw huid geschreven. Tijdens het eerste consult gaan we met u in gesprek over uw wensen, de behandelmogelijkheden en geven wij u passend advies. Ceulen Klinieken onderscheidt zich op de volgende punten:

✓ Wij bieden hoogwaardige dermatologische zorg: Investeren voortdurend in de kennis en kunde van onze medisch specialisten en in de nieuwste medische apparatuur en uitrusting van onze poliklinieken.
✓ Nauwe samenwerking tussen cosmetisch artsen, dermatologen en erkende huidtherapeuten om uw huid weer te laten stralen!
✓ Gecertificeerde huidtherapeuten met een registratie bij NVH en ANBOS en een ruim aanbod aan huidverbeterende behandelingen.
✓ De huidtherapeuten van Ceulen Klinieken maken gebruik van de revolutionaire Alexandrite-Nd:Yag lasertechnologie.
✓ U kunt altijd terecht bij 1 van onze 4 vestigingen in Nederland: Amersfoort, Breda, Helmond en Schiedam.
✓ Behandelingen vinden plaats in een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) met een WTZi-toelating (Wet toelating zorginstellingen).

Persoonlijk advies

Uiteraard denken wij graag met u mee en geven persoonlijk advies. Wilt u meer weten over onze behandelingen of wilt u een intakegesprek aanvragen? Vult u dan het onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

´
Ik wil graag teruggebeld worden op: