Zweetpoli

Heeft u last van overmatig zweten (Hyperhidrosis)? Ceulen Klinieken is gespecialiseerd in zweetproblematiek. Binnen onze Zweetpoli behandelen wij uiteenlopende vormen van overmatig zweten. Als expertisecentrum kunnen wij verschillende soorten zweetbehandelingen aanbieden.

Vraag persoonlijk advies aan

Wie behandelen wij

Overmatig transpireren is een probleem dat veel van onze patiënten belemmert in het dagelijks leven. Denk hierbij aan zakelijke ongemakken. Het is vervelend om iemand de hand te schudden wanneer u overmatig last heeft van zweethanden. Of een presentatie voor een volle zaal moet houden met natte plekken onder uw oksels. Maar ook belemmeringen op relationeel vlak, doordat een overheersende zweetgeur het moeilijker maakt om de intimiteit met iemand anders aan te gaan.

Wat onze patiënten ervaren is dus enorm uiteenlopend. Van mensen die hun zweetprobleem als ongemak ervaren, tot extremere situaties waar het iemands leven compleet beheerst of zelfs een depressie veroorzaakt. Maar welke situatie ook van toepassing is, wij ondersteunen ten alle tijden bij het vinden van de juiste oplossing.

Zweetklachten die wij behandelen

Zweetklachten kunnen in verschillende vormen voorkomen. Binnen Ceulen Klinieken kunnen wij alle soorten klachten die met okselzweten te maken hebben oplossen. Daarnaast kunnen wij ook bij onderstaande situaties ondersteuning of zelfs een oplossing bieden:

• Snel zweten in rust (gehele lichaam)
• Stinkende oksels
• Natte oksels (transpiratievlekken)
• Hyperhydrose (overmatig zweten)
• Zweten bij inspanning / sport (oksels)
• Stress (oksels)
• Zweetaanvallen / angstzweet (oksels)
• Smetplekken en eczeem in oksels

Heeft u andere zweetklachten? Wij denken graag met u mee middels een gericht advies en/of oplossingen. Daarom kunt u altijd bij ons kosteloos een intakegesprek voor een miraDry behandeling aanvragen.

Vraag een intakegesprek aan

Zweetbehandelingen bij Ceulen Klinieken

Binnen onze klinieken kunt u zich voor okselzweten laten behandelen middels de miraDry behandeling:

  • MiraDry is dé definitieve methode voor de behandeling van zowel okselzweet als okselgeur. Deze behandeling werkt middels geluidsgolven die de zweetklieren kapot maken. Hierbij zijn één of twee behandelingen nodig voor een blijvend resultaat.

miraDry bij zweetproblemen

Overige zweetbehandelingen 
Naast de miraDry, bieden wij ook Iontoforese en Oxybutynine als behandelmethoden aan. Deze methoden worden gebruikt wanneer het zweetprobleem zich niet in de oksels bevindt. Iontoforesis werkt middels een spons welke op bijvoorbeeld de handen of voeten wordt gelegd. Deze spons zit aan een apparaat waardoor spanning optreed en de zweetklieren worden uitgeput. Deze behandeling bieden wij aan op de vestiging Amersfoort, Breda, Helmond, Schiedam en Uden.

Oxybutynine is een medicijn dat de vochtregulatie beïnvloed. Dit heeft dus effect bij mensen die over hun gehele lichaam overmatige transpiratieproblemen ervaren. U kunt terecht op alle vestigingen van Ceulen Klinieken.

Vraag de brochure 'overmatig zweten' aan

Ceulen Klinieken als zweetpoli

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen bij uw zweetprobleem, gaan we graag het gesprek met u aan. Dit kosteloze eerste miraDry consult kan zowel telefonisch als in één van onze klinieken plaatsvinden. Zo kunnen wij gericht uw situatie bespreken. Op die manier kunnen wij u ondersteunen bij het kiezen van de juiste zweetbehandeling. Ceulen Klinieken kenmerkt zich middels de volgende punten:

  • Specialistische zweetpoli met ruim aanbod aan zweetbehandelingen
  • 5 vestigingen in Nederland: Amersfoort, Breda, Helmond, Schiedam, Utrecht en Uden
  • Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) met een WTZi-vergunning (Wet toelating zorginstellingen)
  • Uitgebreid team van dermatologen en huidtherapeuten
  • 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar (spoed en nazorg)

Oplossingen van zweetproblemen

“Je voelt je meteen op je gemak en gerustgesteld bij deze professionele organisatie. Uiterst bekwame huidtherapeute, die tijd voor je heeft, alles rustig uitlegt en deskundig behandelt. Top!”

- Mevr. S 

“Ik ben prettig behandeld door de huidtherapeute die me vóór de behandeling alles duidelijk heeft uitgelegd met daarbij de eventuele gevolgcomplicaties die zouden kunnen optreden. Ze stelde me op mijn gemak waardoor ik ontspannen behandeld kon worden en we snel klaar waren. Ik raad Ceulen Klinieken zeker aan!” 
- Dhr. M 

Persoonlijk advies

Uiteraard denken wij graag met u mee en geven we u persoonlijk advies bij zweetproblematiek. Wilt u meer weten over onze behandelingen of wilt u een vrijblijvend miraDry consult aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

´
Ik wil graag teruggebeld worden op: