Over Ceulen Klinieken

Ceulen Klinieken maakt onderdeel uit van de Corius Groep, een Europees netwerk van dermatologie en flebologie klinieken. U kunt bij ons terecht voor de diagnostiek en behandeling van dermatologische en flebologische aandoeningen in de volle breedte van het vak. Onze overtuiging is dat bepaalde routinematige medische behandelingen efficiënter, veiliger én patiëntvriendelijker kunnen worden georganiseerd in een gespecialiseerde poliklinische setting. 

Ceulen Klinieken is door het Ministerie van VWS erkend als Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) met een WTZa-vergunning (Wet toetreding zorgaanbieders). Alle Nederlandse zorgverzekeraars hebben Ceulen Klinieken gecontracteerd. Behandelingen met een medische indicatie worden, net zoals in het ziekenhuis, volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Raadpleeg voor meer informatie de folder Kosten van uw bezoek bij de dermatoloog.

Ceulen Klinieken vindt het belangrijk om transparant te zijn over de kwaliteit van de zorg die wij verlenen. Wij verbeteren onze zorg continue op basis van uitkomstparameters die we actief bij u controleren via een vragenlijsten en enquêtes. Transparantie en zichtbare toegankelijkheid zijn kwaliteitsstandaarden die vandaag de dag de norm zijn. Daarom heeft Ceulen Klinieken het ZKN keurmerk. Dit is een garantie dat de zorg binnen Ceulen Klinieken van aantoonbare hoge kwaliteit is en dat de patiëntenzorg voldoet aan alle veiligheidscriteria die binnen de medische specialistische zorg gelden. 

Polikliniek huidziekten en spataderen

Een dermatoloog behandelt alle soorten huidziekten en huidafwijkingen zoals huidkanker, eczeem, moedervlekken, acne of pigmentaandoeningen. Huidziekten komen vaak voor en kunnen de kwaliteit van leven beïnvloeden. Zo kunnen spataderen
leiden tot eczeem en uiteindelijk zelfs tot een open been. Aambeien kunnen eczeem en jeuk in het anale gebied veroorzaken. Een adequate aanpak kan vaak erger voorkomen.

Huidtherapie en Cosmetisch centrum

De huidtherapeuten van Ceulen Klinieken zijn gespecialiseerd in de medische behandeling van acne en oedeem. Tevens kunt u terecht bij de huidtherapeuten voor laserontharing, chemische peeling en microneedling om uw huid te verzachten en er stralender uit te zien en voor laserbehandeling van ontsierende bloedvaatjes en pigment. De afdeling huidtherapie valt buiten het ZKN keurmerk. 

In het Cosmetisch centrum van Ceulen Klinieken bieden onze specialisten u huidverjongende behandelingen aan zoals een ooglidcorrectie en dé behandeling tegen overmatig okselzweten: miraDry.

Persoonlijk advies

Wilt u meer weten over onze huidbehandelingen? Uiteraard denken wij graag met u mee en geven passend en persoonlijk advies. U kunt het onderstaande formulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Voor het maken van een afspraak bij de dermatoloog heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist nodig.

Heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist? *
´
Ik wil graag teruggebeld worden op: