Over Ceulen Klinieken

Ceulen Klinieken is een zelfstandige polikliniek voor verzekerde medische specialistische zorg met focus op behandeling van patiënten met huidziekten, huidkanker, spataderen en aambeien. Onze overtuiging is dat bepaalde routinematige medische behandelingen efficiënter, veiliger én patiëntvriendelijker kunnen worden georganiseerd in een gespecialiseerde kleinschalige poliklinische setting dan in een ziekenhuis. 

Ceulen Klinieken is door het Ministerie van VWS erkend als Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) met een WTZi-toelating (Wet toelating zorginstellingen). Alle Nederlandse zorgverzekeraars hebben Ceulen Klinieken gecontracteerd. Behandelingen met een medische indicatie worden, net zoals in het ziekenhuis, volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Raadpleeg voor meer informatie de folder Kosten van uw bezoek bij de dermatoloog.

Ceulen Klinieken vindt het belangrijk om transparant te zijn over de kwaliteit van de zorg die wij verlenen. Wij verbeteren onze zorg continue op basis van uitkomstparameters die we actief bij u checken via vragenlijsten en enquêtes. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u eenvoudig via Mijn Ceulen Klinieken inzicht heeft in de zorg die we aan u hebben verleend. Mijn Ceulen Klinieken is uw persoonlijke Patiënten-Portaal waar enkel u en uw zorgverlener toegang toe hebben. Transparantie en zichtbare toegankelijkheid zijn kwaliteitsstandaarden die vandaag de dag de norm zijn. Daarom heeft Ceulen Klinieken het ZKN keurmerk. Dit is een garantie dat de zorg binnen Ceulen Klinieken van aantoonbare hoge kwaliteit is en dat de patiëntenzorg voldoet aan alle veiligheidscriteria die binnen de medische specialistische zorg gelden. 

Voor meer informatie over Ceulen Klinieken bekijk onze Algemene folder. Bent u benieuwd voor welke aandoeningen en behandelingen u allemaal terecht kunt bij Ceulen Klinieken? Bekijk het overzicht.

Polikliniek huidziekten en spataderen

Bij de dermatologen van Ceulen Klinieken kunt u terecht voor de behandeling van spataderen, aambeien, huidkanker, moedervlekken en alledaagse huidproblemen.

Huidtherapie en Cosmetisch centrum

De huidtherapeuten van Ceulen Klinieken zijn gespecialiseerd in de medische behandeling van acne en oedeem. Tevens kunt u terecht bij de huidtherapeuten voor laserontharing, chemische peeling en microneedling om uw huid te verzachten en er stralender uit te zien en voor laserbehandeling van ontsierende bloedvaatjes en pigment. De afdeling huidtherapie valt buiten het ZKN keurmerk. 

In het Cosmetisch centrum van Ceulen Klinieken bieden onze specialisten u huidverjongende behandelingen aan zoals een ooglidcorrectie, miraDry behandeling tegen overmatig zweten en anti-rimpelbehandelingen met injectables.