Dr. M. Vernooij

Dr. M. Vernooij

Dermatoloog

Gespecialiseerd in:
Algemene dermatologie, Dermato-oncologie, Dermato-chirurgie, Flebologie (spataderen), Proctologie (anale ongemakken).
Werkzaam op locatie:
BIG registratienummer:
89911877601
AGBcode:
03308620

Dr. M. Vernooij (1983) heeft de basis voor haar specialisatie tot dermatoloog gelegd tijdens de geneeskunde opleiding aan de Universiteit Maastricht. Haar coschappen deed zij in Nederland en Thailand. Ze werd geprikkeld door de bijzondere en leerzame buitenlandervaring en is na haar afstuderen drie maanden vrijwilligerswerk gaan doen in het Kumasi South Hospital in Ghana.

Gestimuleerd door haar nieuwsgierigheid en oog voor nieuwe ontwikkelingen deed Dr. Vernooij vervolgens wetenschappelijk onderzoek, naar de zeldzame erfelijke ziekte Birt-Hogg-Dubé syndrome. Ze promoveerde aan de Universiteit Maastricht met het proefschrift Birt-Hogg-Dubé syndrome - From patiënt to protein.

Haar specialisatie tot dermatoloog deed Dr. Vernooij in het Maastricht Universitair Medisch Centrum, met ook twee stages in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond en het Zuyderland Medisch Centrum in Heerlen. Haar aandachtsgebieden zijn algemene dermatologie, dermato-oncologie/ chirurgie, eczeem & psoriasis, flebologie en proctologie.

+ Lees meer over Dr. M. Vernooij
Stel uw
vraag hier