Drs. J. van Roij

Drs. J. van Roij

Dermatoloog

Gespecialiseerd in:
Dermatologische oncologie, Mohs-chirurgie (huidkanker)
Werkzaam op locatie:
BIG registratienummer:
29911674401
AGBcode:
03102210

Drs. J. van Roij (1984) studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht, waarna zij zich specialiseerde tot dermatoloog in het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam in combinatie met het Catharina Ziekenhuis Eindhoven. Een belangrijk aandachtsgebied is haar specialisatie dermatologische oncologie en Mohs-chirurgie.

Het werk als dermatoloog in een zelfstandig behandelcentrum bevalt mij zeer goed. Mijn ervaring is dat er een andere sfeer en mentaliteit heerst dan in een ziekenhuis. Klantgerichtheid, kleinschaligheid, een vast team, korte lijnen en de veelzijdigheid aan ingrepen zijn zaken die me enorm aanspreken.

Drs. van Roij (lid van NVDV en EADV) heeft zich toegelegd op dermato–oncologische aangezichtschirurgie en Mohs-chirurgie.

Als Mohs-chirurg heb ik de mogelijkheid om bij complexe vormen van huidkanker tijdens de operatie direct microscopisch weefselonderzoek uit te voeren. Zodoende heeft mijn patiënt twee extra zekerheden namelijk dat er geen restant huidkanker achterblijft én dat er zoveel als mogelijk weefselsparend is gewerkt. Dit laatste is met name van belang op locaties waar maar weinig speling is zoals bijvoorbeeld in het gezicht.

+ Lees meer over Drs. J. van Roij
Stel uw
vraag hier