Drs. M. de Vries

Drs. M. de Vries

Dermatoloog

Gespecialiseerd in:
Algemene dermatologie, Dermato-oncologie en Huidkanker
BIG:
59024715901
AGBcode:
O3010412

Na mijn geneeskunde studie in Utrecht en specialisatie tot dermatoloog in Groningen kwam ik weer terug naar Utrecht om me in het Diakonessenhuis te vestigen. Met veel plezier heb ik daar jarenlang gewerkt. Voor een medische loopbaan is het echter goed om een aantal keren van werkomgeving te wisselen. Een nieuw omgeving betekent een nieuwe uitdaging, nieuwe impulsen en geeft de mogelijkheid om vakinhoudelijke kennis te delen. Via Amersfoort, Amsterdam Ijburg en Zaandam ben ik nu weer terug in het Utrecht.

Sinds november 2022 ben ik een van de dermatologen van de DCU klinieken, zowel op locatie Maarssen als Leidse Rijn. We werken hier met een klein, enthousiast team en beoefenen de dermatologie in de volle breedte van het vak.

In de loop der jaren heb ik wel een opvallende verschuiving gezien in de dermatologische problematiek. Huidkanker en alle , aan zonlicht gerelateerde huidaandoeningen, zijn fors toegenomen. Gelukkig hebben we de beschikking over vele behandelmogelijkheden. Maar wel zo belangrijk is het om aandacht te besteden aan preventieve maatregelen.

Stel uw
vraag hier