R. As

R. As

Huidtherapeut

Werkzaam op locatie:
KP registratienummer:
39103107788
AGBcode:
90104465

In 2017 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Om mijzelf verder te ontwikkelen als huidtherapeut volg ik verschillende cursussen en trainingen. Sinds 2019 ben ik werkzaam als huidtherapeut bij de Ceulen Klinieken. Het leuke aan mijn beroep is het zien van de mooie resultaten die je kan behalen in een relatief korte tijd. Tegenwoordig is er namelijk zo veel mogelijk op het gebied van huidverbetering. Wanneer je de patiënt dan ook weer ziet stralen, geeft mij dat de ultieme voldoening. Daarbij vind ik het belangrijk dat een patiënt zich bij mij op zijn gemak voelt.

Wat ik zo bijzonder vind aan mijn werk als huidtherapeut bij de Ceulen Klinieken, is het nauwe contact tussen dermatoloog en huidtherapeut. Door de multidisciplinaire samenwerking, kan/mag ik als huidtherapeut meer doen dan een zelfstandige huidtherapeut. Tevens kunnen we samen de patiënt ook meer bieden.

U kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen, zoals: definitief ontharen, pigment, couperose, vaatjes, huidverbetering, acne en nog veel meer. Ik zie en help u graag in onze kliniek in Breda.

+ Lees meer over R. As
Stel uw
vraag hier