miraDry

Wanneer u last heeft van overmatig zweten (hyperhidrosis) in het okselgebied, kan dit een grote belemmering zijn in het dagelijks leven. Denk hierbij aan zweetplekken of een onaangename geur. Met de komst van miraDry is hier een definitief einde aan gekomen en hebben we voor onze patiënten een oplossing gevonden zonder neveneffecten en met een blijvend resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden van miraDry voor u? Vraag een vrijblijvend telefonisch intakegesprek voor een miraDry behandeling aan!

Vraag een intakegesprek aan

Wat zijn de voordelen van een miraDry behandeling?

Een miraDry behandeling is een oplossing om veilig en effectief het okselzweten te verminderen of zelfs geheel te doen verdwijnen. Het is een eenmalige oplossing waarbij alle overactieve zweetklieren middels geluidsgolven worden verwijderd. Een miraDry behandeling is dus geen operatie, maar een efficiënte ingreep die geen hersteltijd nodig heeft.

Voordelen op een rij:
+ Oplossing tegen stinkende én natte oksels
+ Er zijn geen bijwerkingen
+ Er zijn maar 1 of 2 behandelingen nodig
+ De effecten zijn blijvend
+ Beste oplossing tegen (stinkende) zweetoksels

miraDry nadelen:
- De kosten kunnen als nadeel worden beschouwd. Een miraDry intake gesprek bij Ceulen Klinieken is altijd gratis. De eerste behandeling kost € 1.650. Een eventuele vervolgbehandeling kost € 1.200. Een miraDry behandeling wordt niet vergoed.
- Deze behandeling is enkel geschikt voor zweetoksels en niet mogelijk bij andere lichaamsdelen.

Lees meer over de miraDry behandeling

miraDry ervaringen

"Onlangs behandeld bij Ceulen Huidkliniek tegen overmatige transpiratie. Na de eerste behandeling merkte ik direct dat het zweten sterk verminderd was. Na de tweede behandeling 3 maanden later is het zweten geheel voorbij. Ik ben er heel blij mee! Vooral dat ik weer alles kan dragen wat ik wil, geen gele vlekken meer in mijn shirts. Ook op mijn werk heb ik tijdens klantencontact geen natte plekken meer waardoor mijn zelfvertrouwen is toegenomen! Ik had de behandeling veel eerder moeten laten doen!"

- Dhr. A 

Ceulen Klinieken als miraDry specialist

MiraDry is in 2014 geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Ceulen Klinieken was direct één van de eerste klinieken die miraDry als behandeling aanbood. Zo hebben we inmiddels al vele patiënten kunnen helpen en hebben we veel ervaring met miraDry behandelingen. Daarnaast kenmerkt Ceulen Klinieken zicht op deze punten:

✓ Meerdere miraDry machines tot onze beschikking, dus geen wachttijd
✓ We hebben 6 vestigingen in Nederland waar u deze behandeling kunt ondergaan: Amersfoort, Breda, Helmond, Schiedam, Utrecht en Uden.
✓ Onze patiënten hebben 24/7 – 365 dagen per jaar een dermatoloog tot beschikking

Telefonisch intakegesprek aanvragen

Uiteraard denken wij graag met u mee en geven we u persoonlijk advies bij zweetproblematiek. Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend telefonisch intakegesprek voor een miraDry behandeling. Wij nemen dan telefonisch contact met u op om uw zweetproblematiek en oplossingen te bespreken.

´
Ik wil graag teruggebeld worden op: