Drs. S. van der Vliet

Drs. S. van der Vliet

Dermatoloog

Gespecialiseerd in:
Huidkanker, spataderen, inflammatoire dermatosen, vulvapathologie en tropische dermatologie
BIG registratienummer:
39909508601
AGBcode:
03306651

Drs. S. van der Vliet is sinds 2017 geregistreerd als dermatoloog en sinds augustus 2017 verbonden aan DermaPark, wat vanaf 1 januari 2023 verder gaat onder de naam Ceulen Klinieken. 

Drs. S. van der Vliet behaalde haar propedeuse psychologie aan de Katholieke Universiteit Brabant. Daarna studeerde zij geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na het behalen van haar artsenbul in 2008 specialiseerde zij van zich 2008 tot 2010 tot 'Arts Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde', kortweg tropenarts. Van 2011 tot 2012 werkte zij als tropenarts in het Mwanza District Hospital in Malawi. Sinds 2020 is zij bestuurslid van de Stichting Huid Malawi.

Daarna werkte zij eerst als arts reizigersadvisering en later als arts-niet in opleiding tot specialist (ANIOS) in de Lange Land Huidkliniek in Zoetermeer. Van 2013 tot 2017 volgde zij haar opleiding tot dermatoloog op de afdeling dermatologie van het Universitair Medisch Centrum Utrecht en Tergooi Ziekenhuis in Hilversum. Tijdens haar opleiding liep zij onder andere stage bij de dienst Dermatologie te Paramaribo in Suriname.

Sinds 2019 is zij vertaler voor Kompakt Dermatologie. Hierin wordt een overzicht gegeven van de belangrijkste artikelen die wereldwijd in de wetenschappelijke vakbladen zijn gepubliceerd.

Haar aandachtsgebieden zijn:

  • Huidkanker
  • Spataderen
  • Inflammatoire huidziekten
  • Vulvapathologie
  • Tropische dermatologie
  • Huidziekten bij de donkere huid


+ Lees meer over Drs. S. van der Vliet
Stel uw
vraag hier