Uw bezoek bij Ceulen Klinieken

Zorg waarvoor een medische indicatie geldt en die verleend wordt door een medisch specialist bij Ceulen Klinieken, wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Houdt u wel rekening met het verplicht eigen risico. In 2021 bedraagt het verplicht eigen risico minimaal 385 euro en maximaal 850 euro wanneer u gekozen heeft om uw eigen risico vrijwillig te verhogen in ruil voor premiekorting. Ceulen Klinieken dient de declaratie voor de verleende dermatologische zorg direct bij uw zorgverzekeraar in. U ontvangt van uw zorgverzekeraar een afrekeningsspecificatie. Raadpleeg voor meer informatie de folder Kosten van uw bezoek aan de dermatoloog.

U kunt bij Ceulen Klinieken ook terecht voor dermatologische behandelingen die niet door uw zorgverzekeraar vergoed worden. Denk hierbij aan de behandeling van acne, laserontharing of kleine cosmetische ingrepen zoals een boven ooglidcorrectie en injectables. Bekijk hier de prijslijst 2021 voor niet-verzekerde zorg en huidtherapie.

Passantentarieven

Dit zijn de tarieven die Ceulen Klinieken in rekening brengt wanneer u geen Nederlandse zorgverzekering of indien u geen geldige verwijzing heeft.

- Passantentarieven 2021

- Passantentarieven 2020