Drs. I. van Wessel

Drs. I. van Wessel

Dermatoloog-allergoloog

Gespecialiseerd in:
Algemene dermatologie, Dermato-oncologie en proctologie
BIG:
59912261901
AGBcode:
O3102133

Drs. I. van Wessel heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Na haar geneeskunde studie, heeft zij zich gespecialiseerd tot dermatoloog in het VUmc. Zij heeft veel ervaring met patiënten met contactallergie en arbeidsdermatologie. Tevens is zij lid van de landelijke werkgroep allergologie.

Sinds februari 2017 is drs. I. van Wessel werkzaam bij het Dermatologisch Centrum Utrecht, wat vanaf 1 januari 2024 verder zal gaan onder Ceulen Klinieken. Zij zet zich met passie en plezier in voor de dermatologische patiënt. “De zichtbaarheid van het medische handelen, in combinatie met psychosociale aspecten van huidproblemen, maken dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga. Bij Ceulen Klinieken kunnen, dankzij de korte lijnen, nieuwe ontwikkelingen snel doorgevoerd worden. Daarnaast is het team gezellig, sfeervol en enthousiast wat een veilige en daardoor optimale werksituatie bevordert”.

Naast haar werkzaamheden als dermatoloog, zit zij in de landelijke commissie die zich bezighoudt met het schrijven van patiënten folders. De folders zorgen ervoor dat patiënten zo goed als mogelijk geïnformeerd worden over hun ziektebeeld. Het op peil houden van haar kennis vindt zij zeer belangrijk, en besteedt om deze reden veel aandacht aan het bijhouden van haar vakliteratuur.

Stel uw
vraag hier