Sclerocompressietherapie

Dit is een behandeling waarbij met injecties een irriterende vloeistof in de spatader wordt gespoten. De wanden van de ader zullen als een reactie verkleven waardoor er geen bloed meer door de ader kan stromen. Om een optimaal resultaat te verkrijgen zal de dermatoloog meerdere inspuitingen doen. De injectieopeningen worden afgedekt met een watje met daarover heen een pleister. Tenslotte wordt er een verband of steunkous aangebracht welke afhankelijk van de grootte van de behandelde ader 2 tot 10 dagen blijft zitten.

Wilt u meer informatie over het behandelen van spataderen volgens Sclerocompressietherapie? Maak dan een afspraak bij de dermatoloog van Ceulen Klinieken. Tijdens uw eerste consult zal de dermatoloog, naast een lichamlijk onderzoek ook een duplexonderzoek uitvoeren. Op basis van de onderzoeksresultaten wordt met u besproken of de spataderen behandeld dienen te worden en we informeren u over de meest geschikte behandelmethode.

Vraag een intakegesprek aan

Ceulen Klinieken als Spataderspecialist

Tijdens het eerste consult zal de dermatoloog een diagnose stellen. Het stellen van de juiste diagnose kan bij spataderen niet altijd op het blote oog gedaan worden. Spataderen kunnen namelijk ook onderhuids verlopen. In dat geval ondervindt u wel de klachten, maar is de spatader (nog) niet zichtbaar. Ceulen Klinieken heeft de middelen in huis om de juiste diagnose te kunnen stellen bij de verdenking van spataderen. Naast een lichamelijk onderzoek verrichten onze dermatologen ook duplexonderzoek.

Ceulen Klinieken onderscheidt zich op de volgende punten:
✓ Onze dermatologen staan voor hoogwaardige dermatologische zorg en patiëntvriendelijke service: u bent bij ons geen nummer!
✓ Wij staan voor een minimale wachttijd tussen aanmelding en eerste afspraak én een vloeiende doorlooptijd naar vervolgafspraken.
✓ Behandelingen vinden plaats in een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) met een WTZi-toelating (Wet toelating zorginstellingen) met de nieuwste medische apparatuur en uitrusting.
✓4 vestigingen in Nederland: Amersfoort, Breda, Helmond en Schiedam.
✓Registratie bij NVDV, DCOP (Dutch College of Phlebology) en is in het bezit van het Spataderkeurmerk.

Persoonlijk advies

Wilt u meer weten over onze spatader behandelingen of wilt u een intakegesprek inplannen? Uiteraard denken wij graag met u mee en geven passend en persoonlijk advies. U kunt het onderstaande formulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Voor het maken van een afspraak bij de dermatoloog heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist nodig.

´
Ik wil graag teruggebeld worden op: