Uw eerste consult

Er zijn verschillende soorten behandelingen tegen ongewenste of overmatige haargroei. Tijdens het eerste consult bij de huidtherapeut gaat zij met u in gesprek over uw wensen en de mogelijke behandelingen die daarbij zouden aansluiten. Aan de hand van dit gesprek wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld met daarin het doel, eindresultaat, verwachting, behandelfrequentie, tijdsduur en het aantal behandelingen. De kosten voor een eerste consult bij de huidtherapeut bedragen 30 euro.

Hoe kunt u een afspraak maken bij de huidtherapeut?

U kunt zowel verwezen worden door uw huisarts of dermatoloog, dan wel op eigen initiatief een afspraak maken bij de huidtherapeut van Ceulen Klinieken. Indien u zonder verwijzing bij de huidtherapeut terecht komt, zal er eerst een screening plaatsvinden om te beoordelen of u bij de huidtherapeut aan het juiste adres bent.

Indien huidtherapie binnen de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering valt, dan is een verwijzing van uw huisarts of dermatoloog misschien wel nodig. Omdat niet iedere aanvullende zorgpolis dezelfde vergoedingscriteria hanteert, is het verstandig om vooraf uw polis te raadplegen dan wel uw zorgverzekeraar te contacteren met de vraag welke rechten op vergoeding u heeft wanneer u kiest voor een behandeling bij de huidtherapeut. Ceulen Klinieken - Huidtherapie en Cosmetisch Centrum heeft in 2020 contracten gesloten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Bekijk de Prijslijst niet verzekerde zorg voor de actuele prijzen.

Ceulen Klinieken als huidspecialist

Ceulen Klinieken biedt u een definitieve, betaalbare oplossing op uw huid geschreven. Tijdens het eerste consult gaan we met u in gesprek over uw wensen, de behandelmogelijkheden en geven wij u passend advies. De kosten voor het eerste consult bedragen 30 euro. Ceulen Klinieken onderscheidt zich op de volgende punten:

✓ Gecertificeerde huidtherapeuten met een ruim aanbod aan ontharingsbehandelingen
✓ De huidtherapeuten van Ceulen Klinieken maken gebruik van de revolutionaire Alexandrite-Nd:Yag lasertechnologie
✓ 4 vestigingen in Nederland: Amersfoort, Breda, Helmond en Schiedam
✓Behandelingen vinden plaats in een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) met een WTZi-toelating (Wet toelating zorginstellingen)
✓Registratie bij ANBOS
✓ Uitgebreid team van dermatologen en huidtherapeuten

Persoonlijk advies

Uiteraard denken wij graag met u mee en geven persoonlijk advies. Wilt u meer weten over onze behandelingen of wilt u een intakegesprek aanvragen? Vult u dan het onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Ik wil graag teruggebeld worden op: