Nieuws

Ceulen Klinieken sluit zich aan bij Corius Groep

Ceulen Klinieken is voornemens zich aan te sluiten bij het netwerk van Corius groep. Ceulen Klinieken wil – met behoud van eigen identiteit en de persoonlijke werkwijze zoals u van ons gewend bent – onder de vlag van Corius Groep haar kwalitatieve, patiëntgerichte en efficiënte zorg verder uitbouwen.

Corius Groep is het grootste netwerk van dermatologische en flebologische klinieken in Duitsland, Zwitserland en Nederland. Met de overname van Ceulen Klinieken breidt Corius Groep de dekking van haar zorgaanbod in Nederland verder uit. Het zorgaanbod en visie van Ceulen Klinieken sluiten uitstekend aan bij Corius Groep.

Wat betekent dit voor u?
Voor u als patiënt van Ceulen Klinieken heeft dit voornemen geen gevolgen. U kunt terecht bij uw vertrouwde arts en kliniek.
Roeland Ceulen, algemeen directeur Ceulen Klinieken: “We zijn blij dat onze klinieken met hun eigen identiteit onderdeel zullen worden van Corius Groep. Met het aansluiten bij Corius Groep zijn wij in staat ons zorgaanbod verder uit te breiden en u de hoogwaardige dermatologische zorg te kunnen blijven leveren die u van ons gewend bent.”

De aansluiting van Ceulen Klinieken bij Corius Groep vindt plaats na goedkeuring van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Over Corius Groep
Corius Groep is een netwerk van dermatologische en flebologische praktijken en klinieken. De artsen en partners van Corius Groep werken op het hoogste kwaliteitsniveau en maken gebruik van de modernste technologie. De passie voor het vak en de patiënten staan daarbij centraal. De patiënten worden individueel maar wel met oog voor de mens achter de patiënt behandeld. De expertise wordt met zorg doorgegeven aan zowel de patiënten als medewerkers in de verschillende klinieken. Bij Corius zijn 40 klinieken en praktijken aangesloten waar in totaal 900 medewerkers waaronder 210 artsen werkzaam zijn en waar jaarlijks 450.000 patiënten worden behandeld. Zie ook www.Corius.de In Nederland is Corius Groep thans actief via Mauritskliniek en Kliniek Veldhoven.

Over Ceulen Klinieken
Ceulen Klinieken is een zelfstandige polikliniek voor verzekerde medisch specialistische zorg met focus op de behandeling van patiënten met alledaagse huidziekten, huidkanker, spataderen en aambeien. De klinieken in Amersfoort, Breda, Helmond, Schiedam en Uden en binnenkort ook in Maarssen en Utrecht (Leidsche Rijn) staan voor een hoge kwaliteit van zorg op een persoonlijke manier. Patiënten kunnen bij Ceulen Klinieken terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg (huidtherapie). De klantwaardering van Ceulen Klinieken op zorgkaartnederland.nl is een 9.1. 

Contact
Mocht u vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit voornemen, dan kunt u tot 17-01-2023 contact met ons opnemen via info@ceulenklinieken.nl